Loggar in på Google Classroom

0 Shares

Den här eran av videosamtal hjälper många människor, särskilt när det kommer till onlinekurser. I den här guiden kommer vi att lära oss om Google Classroom, hur man använder det och vad plattformen handlar om. Låt oss börja med att titta på hur du loggar in.

I den här artikeln hittar du:

Hur loggar man in på Google Classroom?

Nedan ska vi lära oss tre olika sätt att komma åt Google Classroom

på PC

 1. Gå till classroom.google.com genom att klicka här och gå sedan till Gå med i Google Classroom.
 2. Klicka på det här alternativet och ange e-postadressen för ditt Google Classroom-konto och gå till Nästa.
 3. Ange ditt lösenord och klicka Nästa.
 4. Om ett välkomstmeddelande visas, läs det och klicka Att acceptera.
 5. Om du använder ett Google Workspace for Education-konto väljer du Jag är elev eller jag är lärare. Du kommer att ha en dedikerad tillgång beroende på utbildningsinstitution.

Genom att följa stegen ovan kommer du att kunna komma åt plattformen från din dator. Låt oss nu se hur du loggar in från din Android-telefon.

på android

Innan du börjar med stegen måste du installera applikationen på din mobil, klicka här och installera den på din Android. När du har installerat följ stegen nedan.

 1. När du öppnar appen, tryck på Första stegen.
  Gå till de första stegen i appen
 2. Välj ditt e-postkonto för Google Classroom och tryck på OK eller Nästa.
 3. Du kan behöva ange ditt kontolösenord och sedan bekräfta.
 4. Läs meddelandet och acceptera det.
 5. Om du vill gå med i ett klassrum trycker du på plusikonen.
  Tryck på plusikonen för att gå med i en klass
 6. Och välj om du vill skapa en klass eller gå med i den.
  Du kan välja att gå med eller skapa en klass

I dessa enkla steg kommer du att kunna komma åt plattformen från din Android. Se nu nedan hur du använder den från en Apple-enhet.

på iPhone

På Apple-enheter måste du också installera appen före användning. Så klicka här och installera Google Classroom på din iPhone.

 1. Öppna applikationen efter installationen och klicka på Första stegen.
 2. Ange sedan e-postadressen för ditt Google Classroom-konto och tryck på Nästa.
 3. Ange ditt lösenord och tryck på Nästa.
 4. Efter det för att gå med i en klass, tryck bara på plusknappen och välj om du vill gå med eller skapa en klass.

Med alla dessa steg ovan lärde vi oss hur man loggar in på Google Classroom. Men vad handlar själva plattformen om? Låt oss se nedan.

Vad är Google Classroom?

Google Classroom är det virtuella klassrummet

Google Classroom är ett onlineklassrum, det hjälper lärare att hantera aktiviteter och skapa interaktiva lektioner. Dessutom hjälper plattformen också eleverna att öka lärandet genom verktyg som finns på Internet.

Det låter dig också skapa olika klasser, distribuera uppgifter och skicka och ta emot anteckningar och feedback. Det bästa av allt är att det är en helt gratis plattform.

Genom G Suite for Education använder många offentliga och privata skolor plattformen. Utöver de klasser vi redan har sett kan lärare skicka aktiviteter och uppgifter till elever som använder Classroom via dator eller mobil.

Att studera hemma är redan en mycket stor bekvämlighet, till och med för mycket, och det kan vara dåligt. Låt oss se några tips för dig att studera hemma.

Tips för att studera hemma

1.Var organiserad

Att studera hemma ger dig mer frihet och flexibilitet, eftersom det inte finns någon lärare där hela tiden. Det kan dock vara väldigt svårt att hålla sig organiserad och fokuserad utan att tänka på andra saker.

Om du vill vara produktiv och organiserad måste du börja tänka om hur du organiserar dina studier och alla dina grejer.

Börja med att analysera platsen du studerar: Är den väl upplyst? Är bordet organiserat och fritt från distraktioner, som till exempel mobiltelefonen? Och den viktigaste frågan av allt: är denna plats verkligen tyst?

Att se dessa små saker och anpassa sig kommer att vara avgörande för att förbättra förutsättningarna du studerar. Men vi är fortfarande omgivna av möjliga distraktioner. Se vad du ska göra nedan.

2. Fly från distraktioner

Att koncentrera sig är en mycket svår sak och hemma kan det vara värre, saker som tv, tv-spel, mobiltelefoner kan vara dina fiender.

Så börja med att lämna din mobiltelefon i ett annat rum, undvik att lämna sociala nätverk öppna på din dator medan du studerar och lämna inte tv:n på.

Sätt på låg, lugn musik i bakgrunden, detta kan hjälpa dig att varva ner, men låt det inte distrahera dig.

3. Vila sinnet

Det sista tipset är ett av de viktigaste, vila är avgörande för balansen. Så ställ in en vilotid mellan ämnena och undvik att hoppa från ett ämne till ett annat utan att ta 10 minuter att vila, stretcha och dricka lite vatten.

När du väl utvecklat denna vana blir det lättare att studera och du kan till och med njuta av det mer. Berätta nu för oss, kunde du följa stegen vi såg? Gillade du tipsen vi såg? Låt oss veta i kommentarerna.

0 Shares