Live sponsrad data: vad det Àr och hur det fungerar

0 Shares

Har du hört talas om tjĂ€nsten Vivo Sponsored Data? Om du inte visste det Ă€r det ett av sĂ€tten att ha internet eller till och med ett anslutningspaket gratis. Men vad handlar tjĂ€nsten Vivo Sponsored Data om? Är det för bra för att vara sant? LĂ„t oss ta reda pĂ„ mer om honom nedan.

Vad Àr sponsrad livedata?

Vivo Data Sponsored Àr en tjÀnst pÄ Vivo Ads-plattformen, utvecklad av Telefónica Group, som distribuerar frÄn 10 MB till 1 GB 4G-internet till kunder som tittar pÄ en reklam som varar i 30 sekunder. NÀr du Àr klar med videon svarar du bara pÄ en frÄga relaterad till det du just har sett och gör ansprÄk pÄ din belöning.

TjÀnstens Annonser genomgÄr stÀndiga förÀndringar, nyligen tog Unilever, som ansvarar för varumÀrken som Axe, CloseUp och Kibon, om annonserna om Vivo Ads. En av plattformens tjÀnster Àr Vivo Call Sponsored, som distribuerade 1 minuts samtal för var 15:e sekunds ljudreklam, Unilever var ocksÄ huvudannonsör. Hela detta partnerskap började 2007 nÀr de tvÄ företagen inom reklambranschen började arbeta tillsammans. Vivo började med att annonsera flera Unilever-mÀrken pÄ Wap-portalen.

Om detta partnerskap sa Unilevers marknadschef Maria Fernie: “Återigen ligger vi i framkant och tror pĂ„ denna nya plattform [
] Vi Ă€r alltid engagerade i teknologier och innovationer, frĂ„n produktutveckling till slutlig kommunikation med konsumenter.”

vivo Àr dedikerade till marknadsföring

Vivos sponsrade datatjÀnst har redan visat trailers för stora filmslÀpp, allt i samarbete mellan operatören och Universal Pictures. Det finns för nÀrvarande inga kampanjer tillgÀngliga pÄ webbplatsen, för att hitta dem gÄ till vivo.com.br/internetgratis. Det Àr möjligt via en mobiltelefon eller din dator. MÀngden data som kan tas emot som en gratisbit varierar beroende pÄ vilken annons du tittar pÄ.

Ett exempel Àr videon pÄ schampot Dove Recuperation Extreme, som ger 10 MB för visning, men den kan ses tvÄ gÄnger, totalt 20 MB för samma kampanj. Webbplatsen har inte bara videor, utan servicesidor att registrera sig pÄ, planer pÄ att köpa och gratisprover.

Ett exempel Ă€r Bradesco och Netshoes som betalar Vivo för att inte spendera internetfranchisen för att komma Ă„t sina webbsidor och applikationer. TjĂ€nsten som ger gratis internet kommer inte att ersĂ€tta de redan befintliga kanalerna för reklamspridning, sĂ„som SMS och MMS. De kommer att komplettera varandra för att göra Vivos kundbas – cirka 73,2 miljoner linjer – lönsam. Vivo Ads Ă€r plattformen som erbjuder allt vi har sett hittills, lĂ„t oss lĂ€ra oss mer om det nedan.

Vad Àr Vivo Ads?

MÄlet med Vivo Ads Àr att vara en komplett plattform för produktion och cirkulation av innehÄll, vilket kan innebÀra sÀndningar, reklam. Allt detta i samarbete med Terra-portalen, Vivos omfattande databas, ritar en detaljerad profil av konsumenter och presenterar bara det som verkligen Àr relevant för alla.

Sedan 2016, nÀr det skapades, har operatören försökt arbeta för att sÀkerstÀlla en bra upplevelse för innehÄllskonsumenter, och erbjuda mÄnga resultat för stora varumÀrken. För att garantera en god rÀckvidd erbjuder Vivo en komplett konsultverksamhet för att göra rÀtt marknadsföring för varumÀrkets typ och kvalitet.

Vivo Ads-annonser Àr annorlunda och fungerar helt online, sÄ de kan vara personligheter, som i fallet med Vivo-sponsrad data. Annonserna integreras med siddesignen, för att inte tala om mÄnga specialprojekt och innehÄll pÄ varumÀrkeskanaler. Ett av de projekt vi redan har sett Àr Vivo Data Sponsored.

En skillnad Àr att Vivo Ads har mer Àn 15 olika format för annonser, vilket sÀkerstÀller kvalitet frÀmst pÄ mobilen. Genom att lÀgga till plattformens skillnader lyckas den etablera en bra relation med anvÀndaren. Enligt 2017 Ärs Ibope-undersökning slutför 70 % av mÀnniskor som köper online sina köp pÄ sin mobiltelefon eller surfplatta.

Stor anpassning av plattformen Àr möjlig med integrationen av Terra-portalen. Vivo Ads-annonser Àr regionaliserade, det vill sÀga de anpassar sig till den plats de kommer att visas. Dedikation till marknadsföring och innehÄll Àr verkligen nÄgot som inte kan hittas nÄgonstans. Allt detta Àr nÄgot som lockar kunder och fler att anvÀnda tjÀnsten och fÄ sponsrade annonser som Vivo Data.

avslutande

I denna fullstÀndiga artikel var det möjligt att lÀra sig hur man skaffar internet gratis med livesponsrad data. Att veta mer om operatörens huvudsakliga reklamplattform hjÀlper dessutom att förstÄ hur denna sektor av marknaden fungerar och engagemanget för att anpassa varje kommersiell del.

BerÀtta nu för oss, kunde du delta i nÄgon Vivo-kampanj som löser in internet gratis? KÀnde du redan till den hÀr tjÀnsten frÄn operatören? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares