Live sponsrad data: vad det är och hur det fungerar

0 Shares

Har du hört talas om tjänsten Vivo Sponsored Data? Om du inte visste det är det ett av sätten att ha internet eller till och med ett anslutningspaket gratis. Men vad handlar tjänsten Vivo Sponsored Data om? Är det för bra för att vara sant? Låt oss ta reda på mer om honom nedan.

Vad är sponsrad livedata?

Vivo Data Sponsored är en tjänst på Vivo Ads-plattformen, utvecklad av Telefónica Group, som distribuerar från 10 MB till 1 GB 4G-internet till kunder som tittar på en reklam som varar i 30 sekunder. När du är klar med videon svarar du bara på en fråga relaterad till det du just har sett och gör anspråk på din belöning.

Tjänstens Annonser genomgår ständiga förändringar, nyligen tog Unilever, som ansvarar för varumärken som Axe, CloseUp och Kibon, om annonserna om Vivo Ads. En av plattformens tjänster är Vivo Call Sponsored, som distribuerade 1 minuts samtal för var 15:e sekunds ljudreklam, Unilever var också huvudannonsör. Hela detta partnerskap började 2007 när de två företagen inom reklambranschen började arbeta tillsammans. Vivo började med att annonsera flera Unilever-märken på Wap-portalen.

Om detta partnerskap sa Unilevers marknadschef Maria Fernie: “Återigen ligger vi i framkant och tror på denna nya plattform […] Vi är alltid engagerade i teknologier och innovationer, från produktutveckling till slutlig kommunikation med konsumenter.”

vivo är dedikerade till marknadsföring

Vivos sponsrade datatjänst har redan visat trailers för stora filmsläpp, allt i samarbete mellan operatören och Universal Pictures. Det finns för närvarande inga kampanjer tillgängliga på webbplatsen, för att hitta dem gå till vivo.com.br/internetgratis. Det är möjligt via en mobiltelefon eller din dator. Mängden data som kan tas emot som en gratisbit varierar beroende på vilken annons du tittar på.

Ett exempel är videon på schampot Dove Recuperation Extreme, som ger 10 MB för visning, men den kan ses två gånger, totalt 20 MB för samma kampanj. Webbplatsen har inte bara videor, utan servicesidor att registrera sig på, planer på att köpa och gratisprover.

Ett exempel är Bradesco och Netshoes som betalar Vivo för att inte spendera internetfranchisen för att komma åt sina webbsidor och applikationer. Tjänsten som ger gratis internet kommer inte att ersätta de redan befintliga kanalerna för reklamspridning, såsom SMS och MMS. De kommer att komplettera varandra för att göra Vivos kundbas – cirka 73,2 miljoner linjer – lönsam. Vivo Ads är plattformen som erbjuder allt vi har sett hittills, låt oss lära oss mer om det nedan.

Vad är Vivo Ads?

Målet med Vivo Ads är att vara en komplett plattform för produktion och cirkulation av innehåll, vilket kan innebära sändningar, reklam. Allt detta i samarbete med Terra-portalen, Vivos omfattande databas, ritar en detaljerad profil av konsumenter och presenterar bara det som verkligen är relevant för alla.

Sedan 2016, när det skapades, har operatören försökt arbeta för att säkerställa en bra upplevelse för innehållskonsumenter, och erbjuda många resultat för stora varumärken. För att garantera en god räckvidd erbjuder Vivo en komplett konsultverksamhet för att göra rätt marknadsföring för varumärkets typ och kvalitet.

Vivo Ads-annonser är annorlunda och fungerar helt online, så de kan vara personligheter, som i fallet med Vivo-sponsrad data. Annonserna integreras med siddesignen, för att inte tala om många specialprojekt och innehåll på varumärkeskanaler. Ett av de projekt vi redan har sett är Vivo Data Sponsored.

En skillnad är att Vivo Ads har mer än 15 olika format för annonser, vilket säkerställer kvalitet främst på mobilen. Genom att lägga till plattformens skillnader lyckas den etablera en bra relation med användaren. Enligt 2017 års Ibope-undersökning slutför 70 % av människor som köper online sina köp på sin mobiltelefon eller surfplatta.

Stor anpassning av plattformen är möjlig med integrationen av Terra-portalen. Vivo Ads-annonser är regionaliserade, det vill säga de anpassar sig till den plats de kommer att visas. Dedikation till marknadsföring och innehåll är verkligen något som inte kan hittas någonstans. Allt detta är något som lockar kunder och fler att använda tjänsten och få sponsrade annonser som Vivo Data.

avslutande

I denna fullständiga artikel var det möjligt att lära sig hur man skaffar internet gratis med livesponsrad data. Att veta mer om operatörens huvudsakliga reklamplattform hjälper dessutom att förstå hur denna sektor av marknaden fungerar och engagemanget för att anpassa varje kommersiell del.

Berätta nu för oss, kunde du delta i någon Vivo-kampanj som löser in internet gratis? Kände du redan till den här tjänsten från operatören? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares