LinkedIn och Microsoft släpper 96 gratiskurser under en begränsad tid

0 Shares

Linkedin och Microsoft går med och tillkännager 96 gratiskurser under en begränsad tid, läs mer om dem

LinkedIn och Microsoft har gått samman för att göra totalt 96 kurser tillgängliga för dig gratis. Allt detta är möjligt tack vare Linkedin Learning-plattformen. Kurserna har flera kunskapsspår som du kan välja själv, det bästa är att kursen är helt på portugisiska.

En viktig poäng att betona är att banorna pågår till 31 december 2021. Det finns 96 banor fördelade på 9 stigar. I allmänhet är de inriktade på tekniska färdigheter, beteendemässiga och andra krav på arbetsmarknaden. Allt detta för att personen ska kunna vara framtidens proffs när han kommer ut på arbetsmarknaden.

Detta fackförbund syftar till att hjälpa yrkesverksamma i deras utbildning och att leta efter nya jobb. I slutändan erbjuder de alla ett intyg om färdigställande från LinkedIn själv.

Upptäck banornas spår gratis

För att hitta alla dessa kurser gratis kan du gå in på Microsofts webbplats genom att klicka här. Innan du gör dig smutsig och börjar studera, låt oss se och förstå var och en av spåren.

njut av kurserna gratis under en begränsad tid.

  • Distansarbete: samarbete, fokus och produktivitet: Det här spåret är fokuserat på att hjälpa dig organisera din rutin så att du kan arbeta var som helst. Den har tekniker som hjälper till med produktivitet, prestanda, tidshantering och motståndskraft. Perfekt för hemmakontorets tider vi lever.
  • Hur du övervinner utmaningar och återuppfinner dig själv i tuffa tider: Det här spåret hjälper dig att utforska vilka resurser du har, övervinna svårigheter och odla motståndskraft. Hjälper dig att utveckla din känslomässiga intelligens, hålla dig aktiv och uppkopplad.
  • Mångfald, inkludering och tillhörighet för ledare och chefer: Den riktar sig till ledare för mångfaldsinitiativ och hjälper dig att vara effektiv och utveckla inkluderande arbetsplatser. Och även kommunicera ärligt och omfamna olikheter.ägnas åt utbildning och utveckling
  • Bli projektledare: Med sitt namn är det inte svårt att veta om det här spåret, dess fokus ligger på att lära dig hur du hanterar projekt effektivt, i tid och inom budget. Med teaminspirerade metoder för att arbeta med en gemensam sak och använda effektiva tekniker.
  • Hur man utvecklar teamsamarbete: Lär dig att utveckla samarbetande, konstruktiva och samarbetsvilliga arbetsrelationer. Du lär dig också att koppla ihop team, avdelningar, enheter och förmedla förtroende.
  • Bemästra de mest efterfrågade personliga färdigheterna på arbetsmarknaden: Lär dig att utveckla personliga färdigheter som arbetsgivare värdesätter. Börjar med grunderna i kommunikation och lagarbete.utvecklas och växa på marknaden
  • Bli kundtjänstspecialist: Vet hur man identifierar de bästa sätten att bedöma kundernas behov. Lär dig också att hantera dina förväntningar och ta reda på hur du kommunicerar effektivt.
  • Bli en säljare: Lär dig att vara en pålitlig partner och identifiera handelsstrategier. Förutom att utveckla och förbättra personlig kompetens.
  • Bli datavetare: Upptäck de olika specialiseringskategorierna för ett jobb inom Data Science och lär dig hur du skaffar, utforskar och kommunicerar med data genom grafer och statistik.

Verkligen, bara genom stigarna kan vi se att det här är en mycket komplett och omöjlig bana. Ta del av denna gåva från dessa två jättar just nu och gå kurserna gratis fram till tidsgränsen.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

0 Shares