Linium upplever fantastisk tillväxt med nya raser och HubSpot

0 Shares

Utmaningen:

Linium kontaktade New Breed och letade efter en partner för att hjälpa den att förnya sin webbnärvaro och skapa en motor för inkommande marknadsföring och försäljningstillväxt. Syftet med detta var att generera potentiella kunder längst upp i tratten och flytta dem genom tratten till möjligheter och kunder, och hjälpa Linium att erövra de tre första stegen av inkommande marknadsföringstratten: attrahera, konvertera och – viktigast av allt – stänga.

Processen:

Med metoden för inkommande marknadsföring förutsägs var och en av de tre sista stegen till stor del på framgången för det föregående steget. Medan Liniums slutmål var att erövra den nära scenen, var vi först tvungna att arbeta med dess personal på attrahera och konvertera etapperna. Som ett resultat tog vi ägarskap över hela tratten för att kunna leverera lösningar som skulle producera kunder.

Vår relation med Linium var uppdelad i olika faser av leveranser. Först var vi tvungna att skapa ett digitalt skyltfönster. Under fas ett arbetade vi med att designa om webbplatsen för att anpassas till inkommande bästa praxis. Dessutom arbetade vi för att lyfta fram Liniums unika tjänsteerbjudanden och de fantastiska resurser som det tillhandahåller för webbplatsbesökare.

linium-tillväxt-med-ny-ras

När sidan väl hade designats om gick vi in ​​i fas två och tre, som fokuserade på att locka besökare till webbplatsen och omvandla dem till potentiella kunder. Genom vårt inkommande paket började vi publicera sökoptimerade blogginlägg för Liniums räkning. För att underlätta konverteringsprocessen hjälpte vi också Liniums marknadsförare att skapa premiuminnehållserbjudanden, såsom vitböcker och stridskort. Dessutom hjälpte vi dem att skapa e-postmarknadsföringskampanjer och ledarskapande arbetsflöden.

Efter att ha lagt den nödvändiga grunden gick vi in ​​i fas fyra och arbetade med Linium på den nära scenen. Vi gav löpande, djupgående support till Liniums marknadsförare och säljare för att hjälpa dem att skapa en definierad lead-handoff-process. Inkluderat var skapandet av ett servicenivåavtal mellan båda teamen för att anpassa dem. Slutligen utbildade vi det interna säljteamet och hjälpte det att skapa en inkommande försäljningsprocess för att ge reps med de verktyg de behöver för att generera bättre insikter om beteendet och behoven hos deras nya inkommande potentiella kunder och i slutändan sälja till dem mer effektivt.

“New Breeds största försäljningsargument är att de bryr sig om min tillväxt lika mycket som sin egen tillväxt och de vet att genom att vara en pålitlig partner för mig kommer det att hjälpa till att tända deras egen verksamhet. De är överlägset det första företaget jag har hittat som jag verkligen känner en synergi med och ett engagemang för att få mitt företag till nästa nivå. De har ett fantastiskt ledarskap och ett extremt motiverat och hungrigt team av experter som alltid är villiga att ta sig an utmaningen. Om du letar efter en pålitlig partner som verkligen är engagerad i dig och ditt företag så är New Breed företaget för dig.” – Rachel Slater, VP of Marketing, Linium

Resultaten:

kontakter-tillväxt-hubspot

konverteringar-hubspot

Vårt engagemang med Linium pågår, men när vi ser tillbaka på de första sex månaderna av vårt förhållande kan vi se att Linium har genererat:

  • 571 leder genom omvandlingsstadiet
  • 173 varav marknadsföringskvalificerade
  • 71 varav säljkvalificerade
  • 18 av dem var möjligheter

I slutändan genererade dessa leads hittills två stängda möjligheter (med fler på gång under Liniums utökade försäljningscykel). Enbart att stänga dessa två möjligheter har genererat nästan 210 000 USD i intäkter, en avkastning på 413 procent på Liniums investering med New Breed under denna tidsperiod.

0 Shares