LIII BitTorrent Client – ​​Enkel P2P-klient för Windows

0 Shares

LIII BitTorrent är en free och nedladdningsklient med öppen källkod utvecklad av aliakseis för PC. Med det kan vi dela filer på P2P-nätverk , antingen som en torrentfil eller från en magnetlänk, med en minimal förbrukning av resurser från vårt system. Det är en applikation som bygger på enkelhet, så den är idealisk för användare som inte gillar komplexa klienter fulla av funktioner och funktioner som de aldrig kommer att använda.

LIII BitTorrent-klient

Programmet är kompatibelt med .torrent- och .magnet-filer, som börjar laddas ner när de läggs till. Den har ett rent och enkelt gränssnitt, vilket gör det enkelt att navigera och använda. Dessutom visar denna klient inga annonser, vilket är en klar fördel gentemot andra mer populära alternativ. Tillsammans med de mer traditionella funktionerna för alla nedladdningsklienter, erbjuder LIII BitTorrent oss en bekväm hantering av nedladdningar och deras olika konfigurationer.

Hur LIII BitTorrent Client fungerar

När vi väl kört applikationen visas dess huvudmeny med ett enkelt och effektivt gränssnitt, utan en mängd alternativ som kan överväldiga oss och en stor panel med flera indikatorer. Överst finns knapparna för att styra nedladdningar, lägga till torrents, ett utrymme för att ange en magnetlänk och en konfigurationsknapp. och längst ner ser vi sammanfattningen av nedladdningarna. Applikationen körs i bakgrunden och kan nås från systray-ikonen, vars meny har alternativ för att starta alla torrents eller pausa dem med ett enda klick.

LIII BitTorrent-klientgränssnitt

Lägg till en nedladdad torrentfil eller via magnetlänk

För att lägga till en torrentfil till applikationen har vi flera sätt. Å ena sidan, när vi väl har laddat ner filen räcker det med att dra den till dess gränssnitt för att öppna den direkt. Vi kan också välja plusikonen (+) för att välja och öppna den. På samma sätt kan vi också göra det från fliken Arkiv och sedan klicka på Öppna. Slutligen, om vi använder en magnetlänk, klistrar vi helt enkelt in den i rutan som visas och klickar på “Ladda ner” för att starta nedladdningen.

LIII BitTorrent-klient añadir nuevo torrent

Om vi ​​högerklickar på en torrent öppnas programmets snabbmeny. Därifrån kan vi öppna torrentmappen med Windows File Explorer, starta eller pausa uppladdningen/nedladdningen. Vi kan också välja Hög prioritet för att flytta en torrent upp i kön, eller använda alternativet Låg prioritet för att flytta ner den. Om du väljer alternativet Avbryt kommer detta att ta bort det från panelen, men det kommer inte att radera filerna, något som vi måste göra manuellt. Om vi ​​av misstag tar bort en nedladdning kan vi bara visa den igen i gränssnittet genom att lägga till torrenten igen. På så sätt kommer nedladdningen att återupptas vid samma tidpunkt utan att börja om.

LIII BitTorrent Client menú kontextuell

Inställningar och konfigurationsalternativ

Om den här torrentklienten kännetecknas av något är det på grund av dess enkelhet, eftersom den är designad så att vi kan använda den för att ladda ner utan att behöva utföra olika konfigurationer. Trots detta, och med tanke på mer avancerade användare, har den en inställningsmeny där vi kan hitta några alternativ att konfigurera som kan vara användbara.

LIII BitTorrent Client justerar

För att komma åt menyn Inställningar klickar du bara på kugghjulsikonen uppe till höger i gränssnittet. Här hittar vi tre flikar, såsom General, Torrent och Proxy där vi hittar de viktigaste alternativen. Här hittar vi möjligheten att ändra antalet samtidiga nedladdningar och bandbreddsgränsen. Vi kan också ändra standardnedladdningssökvägen, ändra filassocieringsalternativen, konfigurera en specifik port och stödja anpassade proxyservrar om vi har en. Vi kommer inte att hitta alternativet att lägga till eller ta bort spårare, inte heller alternativet att lägga till nya par eller förbjuda par.

Slutsatser: är det tillrådligt att satsa på LIII BitTorrent Client?

LIII BitTorrent är en enkel och direkt P2P-nedladdningsklient, kännetecknad av att den är mycket enkel att använda, vilket gör den lämplig för alla typer av användare. Perfekt för dem som inte vill slösa tid på att göra konfigurationer och vad de letar efter är ett program som laddar ner med maximal hastighet bara genom att lägga till en torrent. Men de som letar efter ytterligare funktioner kommer säkert att bli besvikna.

Free Ladda ner LIII BitTorrent Client

LIII BitTorrent är en free och öppen källkod P2P-klient, så både dess källkod och dess olika versioner kan hittas på GitHub för nedladdning, som vi kan komma åt från följande länk . Applikationen är kompatibel med Windows 7, Windows 8 och Windows 10 i 32-bitars och 64-bitarsversioner. Förutom versionen med installationsprogram har den också en bärbar version , vilket gör att vi kan köra den på vilken dator som helst från en extern lagringsenhet, till exempel en hårddisk eller en pendrive utan att behöva göra ändringar i Windows-registret.

Den senaste versionen som är tillgänglig hittills är 0.1.1.8 motsvarar 25 april 2021 , vilket visar att den har bra stöd och en uppdateringspolicy från sina utvecklare och användargemenskapen.

Alternativ till LIII BitTorrent Client

Om vi ​​letar efter en P2P-klient för att ladda ner torrentfiler, föreslår vi några alternativ till LIII BitTorrent att överväga:

uGet

Det är en hållbar lösning för nedladdning av torrentfiler. Den kan övervaka Urklipp och automatiskt fånga URL-länkar, vilket effektiviserar användarupplevelsen. Du kan också skapa batchnedladdningsprocesser med länkar kopierade från Urklipp. Den kan pausa och återuppta nedladdningar, perfekt när vi inte kan lämna den aktiv. Dessutom stöds olika format, inklusive TXT och HTML. Den kan laddas ner från denna länk.

qBittorrent

Detta är en multiplattform, free och öppen källkod P2P-klient för BitTorrent-nätverket, mycket populär och används idag. Den har en kraftfull sökmotor som gör att vi kan hämta vilken torrentfil som helst av olika kategorier från programmet. Den har också torrenting, UPnP / NAT-PMP-kompatibilitet, RSS-prenumeration, bland andra funktioner som gör det till ett utmärkt alternativ. Vi kan ladda ner den härifrån.

0 Shares