LIII BitTorrent Client – ​​Enkel P2P-klient för Windows

0 Shares

LIII BitTorrent Àr en free och nedladdningsklient med öppen kÀllkod utvecklad av aliakseis för PC. Med det kan vi dela filer pÄ P2P-nÀtverk , antingen som en torrentfil eller frÄn en magnetlÀnk, med en minimal förbrukning av resurser frÄn vÄrt system. Det Àr en applikation som bygger pÄ enkelhet, sÄ den Àr idealisk för anvÀndare som inte gillar komplexa klienter fulla av funktioner och funktioner som de aldrig kommer att anvÀnda.

LIII BitTorrent-klient

Programmet Àr kompatibelt med .torrent- och .magnet-filer, som börjar laddas ner nÀr de lÀggs till. Den har ett rent och enkelt grÀnssnitt, vilket gör det enkelt att navigera och anvÀnda. Dessutom visar denna klient inga annonser, vilket Àr en klar fördel gentemot andra mer populÀra alternativ. Tillsammans med de mer traditionella funktionerna för alla nedladdningsklienter, erbjuder LIII BitTorrent oss en bekvÀm hantering av nedladdningar och deras olika konfigurationer.

Hur LIII BitTorrent Client fungerar

NĂ€r vi vĂ€l kört applikationen visas dess huvudmeny med ett enkelt och effektivt grĂ€nssnitt, utan en mĂ€ngd alternativ som kan övervĂ€ldiga oss och en stor panel med flera indikatorer. Överst finns knapparna för att styra nedladdningar, lĂ€gga till torrents, ett utrymme för att ange en magnetlĂ€nk och en konfigurationsknapp. och lĂ€ngst ner ser vi sammanfattningen av nedladdningarna. Applikationen körs i bakgrunden och kan nĂ„s frĂ„n systray-ikonen, vars meny har alternativ för att starta alla torrents eller pausa dem med ett enda klick.

LIII BitTorrent-klientgrÀnssnitt

LÀgg till en nedladdad torrentfil eller via magnetlÀnk

För att lĂ€gga till en torrentfil till applikationen har vi flera sĂ€tt. Å ena sidan, nĂ€r vi vĂ€l har laddat ner filen rĂ€cker det med att dra den till dess grĂ€nssnitt för att öppna den direkt. Vi kan ocksĂ„ vĂ€lja plusikonen (+) för att vĂ€lja och öppna den. PĂ„ samma sĂ€tt kan vi ocksĂ„ göra det frĂ„n fliken Arkiv och sedan klicka pĂ„ Öppna. Slutligen, om vi anvĂ€nder en magnetlĂ€nk, klistrar vi helt enkelt in den i rutan som visas och klickar pĂ„ “Ladda ner” för att starta nedladdningen.

LIII BitTorrent-klient añadir nuevo torrent

Om vi ​​högerklickar pĂ„ en torrent öppnas programmets snabbmeny. DĂ€rifrĂ„n kan vi öppna torrentmappen med Windows File Explorer, starta eller pausa uppladdningen/nedladdningen. Vi kan ocksĂ„ vĂ€lja Hög prioritet för att flytta en torrent upp i kön, eller anvĂ€nda alternativet LĂ„g prioritet för att flytta ner den. Om du vĂ€ljer alternativet Avbryt kommer detta att ta bort det frĂ„n panelen, men det kommer inte att radera filerna, nĂ„got som vi mĂ„ste göra manuellt. Om vi ​​av misstag tar bort en nedladdning kan vi bara visa den igen i grĂ€nssnittet genom att lĂ€gga till torrenten igen. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer nedladdningen att Ă„terupptas vid samma tidpunkt utan att börja om.

LIII BitTorrent Client menĂș kontextuell

InstÀllningar och konfigurationsalternativ

Om den hÀr torrentklienten kÀnnetecknas av nÄgot Àr det pÄ grund av dess enkelhet, eftersom den Àr designad sÄ att vi kan anvÀnda den för att ladda ner utan att behöva utföra olika konfigurationer. Trots detta, och med tanke pÄ mer avancerade anvÀndare, har den en instÀllningsmeny dÀr vi kan hitta nÄgra alternativ att konfigurera som kan vara anvÀndbara.

LIII BitTorrent Client justerar

För att komma Ät menyn InstÀllningar klickar du bara pÄ kugghjulsikonen uppe till höger i grÀnssnittet. HÀr hittar vi tre flikar, sÄsom General, Torrent och Proxy dÀr vi hittar de viktigaste alternativen. HÀr hittar vi möjligheten att Àndra antalet samtidiga nedladdningar och bandbreddsgrÀnsen. Vi kan ocksÄ Àndra standardnedladdningssökvÀgen, Àndra filassocieringsalternativen, konfigurera en specifik port och stödja anpassade proxyservrar om vi har en. Vi kommer inte att hitta alternativet att lÀgga till eller ta bort spÄrare, inte heller alternativet att lÀgga till nya par eller förbjuda par.

Slutsatser: Àr det tillrÄdligt att satsa pÄ LIII BitTorrent Client?

LIII BitTorrent Àr en enkel och direkt P2P-nedladdningsklient, kÀnnetecknad av att den Àr mycket enkel att anvÀnda, vilket gör den lÀmplig för alla typer av anvÀndare. Perfekt för dem som inte vill slösa tid pÄ att göra konfigurationer och vad de letar efter Àr ett program som laddar ner med maximal hastighet bara genom att lÀgga till en torrent. Men de som letar efter ytterligare funktioner kommer sÀkert att bli besvikna.

Free Ladda ner LIII BitTorrent Client

LIII BitTorrent Àr en free och öppen kÀllkod P2P-klient, sÄ bÄde dess kÀllkod och dess olika versioner kan hittas pÄ GitHub för nedladdning, som vi kan komma Ät frÄn följande lÀnk . Applikationen Àr kompatibel med Windows 7, Windows 8 och Windows 10 i 32-bitars och 64-bitarsversioner. Förutom versionen med installationsprogram har den ocksÄ en bÀrbar version , vilket gör att vi kan köra den pÄ vilken dator som helst frÄn en extern lagringsenhet, till exempel en hÄrddisk eller en pendrive utan att behöva göra Àndringar i Windows-registret.

Den senaste versionen som Àr tillgÀnglig hittills Àr 0.1.1.8 motsvarar 25 april 2021 , vilket visar att den har bra stöd och en uppdateringspolicy frÄn sina utvecklare och anvÀndargemenskapen.

Alternativ till LIII BitTorrent Client

Om vi ​​letar efter en P2P-klient för att ladda ner torrentfiler, föreslĂ„r vi nĂ„gra alternativ till LIII BitTorrent att övervĂ€ga:

uGet

Det Àr en hÄllbar lösning för nedladdning av torrentfiler. Den kan övervaka Urklipp och automatiskt fÄnga URL-lÀnkar, vilket effektiviserar anvÀndarupplevelsen. Du kan ocksÄ skapa batchnedladdningsprocesser med lÀnkar kopierade frÄn Urklipp. Den kan pausa och Äteruppta nedladdningar, perfekt nÀr vi inte kan lÀmna den aktiv. Dessutom stöds olika format, inklusive TXT och HTML. Den kan laddas ner frÄn denna lÀnk.

qBittorrent

Detta Àr en multiplattform, free och öppen kÀllkod P2P-klient för BitTorrent-nÀtverket, mycket populÀr och anvÀnds idag. Den har en kraftfull sökmotor som gör att vi kan hÀmta vilken torrentfil som helst av olika kategorier frÄn programmet. Den har ocksÄ torrenting, UPnP / NAT-PMP-kompatibilitet, RSS-prenumeration, bland andra funktioner som gör det till ett utmÀrkt alternativ. Vi kan ladda ner den hÀrifrÄn.

0 Shares