Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Light Mi Neo Sync Box & TV Backlight Kit

Känner du att du har sett allt medan du rullar genom Netflix? Tja, om så är fallet, låt oss lägga till lite krydda till det och kasta nytt ljus över streamingtjänster, spel, Blu-rays, etc.

Undrar hur det skulle vara möjligt?

Med Light Mi Neo, det bästa och fickvänliga alternativet till Philips synkroniseringsbox, kan du skapa magin. Denna fantastiska LED -TV -lampa lyser upp din tv, förbättrar din hemunderhållning och minskar också ögonspänningen. Men hur kan en LED göra det?

Enkelt som det låter med Light Mi Neo för vilket du inte ens behöver någon hubb detta kan uppnås. Finns i olika storleksalternativ Light Mi Neo skapar en mjuk, justerbar bakgrundsbelysning bakom TV: n, vilket hjälper till att krydda sakerna och få dem att se intressanta ut. För att skapa full nedsänkning ansluter och synkroniserar dessa bästa LED-ljusremsor i realtid. Det går också lätt överens med färgerna och ljuden i filmen, spelet eller vad du strömmar.

Detta innebär att med Light Mi Neo LED -lampor kan du skapa en anpassad visuell upplevelse som kompletterar allt du tittar på på tv. Allt detta tar dig till en annan nivå av underhållning som kommer att göra saker mer spännande.

Med den kan du njuta av en teaterupplevelse hemma. Om jag uttrycker det enkelt förbättrar Mi LED Neo din tittarupplevelse och uppdaterar vyn. Det är en fantastisk produkt som tar din TV -konsolinställning till nästa nivå så att den ser bra ut.

Ser allt detta för bra ut för att vara sant?

Om så är fallet, lämna inte sidan, läs hela recensionen för att förstå vad du har missat. Denna omfattande översyn av Light Mi Neo hjälper dig att veta mer om produkten bättre.

Varför är Light Mi Neo det bästa LED -ljuset för din TV? Hur kan det förbättra hemunderhållningsupplevelsen?

Med en teknik som är utformad för att sippra kommersiella applikationer erbjuder Light Mi Neo LED -ljus flexibla sätt att experimentera med ljus. Dessa lampor finns i form av LED -remsor som är flexibla kretskort, vilket belyser saker och får dem att se levande ut. Om jag uttrycker det enkelt kommer dessa LED -lampor att uppmärksamma dig på de utrymmen som kan ha gått obemärkt förbi. Till exempel, när du går till en butik och du ser en specifik del med lysdioder, dras din uppmärksamhet automatiskt till den. Detsamma kommer att hända med dig när du sätter lysdioden runt TV: n.

Även om de är små är dessa lampor tillräckligt för att belysa ditt utrymme med nästan ingen vikt och minimal effekt. För att använda dessa remsor måste du ansluta dem via en USB -port på baksidan eller sidan av TV: n. Detta ger ett rörfritt utseende och med en genomsnittlig livslängd på cirka sex år hjälper lamporna till att njuta av varje filmkväll. Neo LED -remsorna erbjuder också nyanser över hela det synliga spektrumet och synkroniseras med din tittarupplevelse.

Funktioner – Light Mi Neo Sync Box & TV Backlight Kit

Finns i tre olika storlekar

Ljusremsan har en lättmonterad design och i olika storlekar vilket gör det enkelt att fästa den på baksidan av TV-skärmen. Inte nog med detta, Neo-rutan kalibrerar automatiskt ljusremsorna.

tre olika storlekar

Känner igen alla färger

Från TV till spelkonsoler, till andra HDMI -enheter som kan appliceras på ljusremsorna Light Mi Neo känner igen alla färger. Till skillnad från Philips LED-ljus är Neo-ljus användarvänligt och den lätta Mi-appen gör det roligt att använda det.

Känner igen alla färger

All uppslukande visning och spelupplevelse

Upptäcker färger på skärmen och applicerar dem på dina ljusremsor för att uppleva en annan nivå av intensivt spel. Utöver detta kan du med Mi-Light-appen välja ett färghjul, göra justeringar, ändra typ och göra mycket mer för att njuta av spel.

Uppslukande visning och spelupplevelse

Ultra-filmupplevelse

Ta med teatern hemma med en Light Mi Neo. Detta LED -ljus kommer att överraska dig med den ovanliga, fängslande miljön som den kommer att skapa. Dessutom är anslutningen felfri och den här tvååriga produkten fungerar utmärkt.

Enkel musiksynkronisering

Synkronisera musik med ljus, använd den inbyggda mikrofonen och kontrollboxen för den smarta TV-LED-lampan, du kan byta ljus och njuta av musik. Eftersom signalen också tas direkt från HDMI -lådan är det också möjligt att sända färger så briljant.

Enkel musiksynkronisering

Kör LED via röstkommandon

Med Light Mi App kan du styra lamporna med röstkommandon via Amazon Alexa och Google Assistant. Detta hjälper till att öka intelligensen och förstå den sanna betydelsen av smarthet. Med Light Mi Neo kan du justera allt från färger, effekter till ljusstyrka. Färgerna kommer att blöda ur TV: n för att ge dig den uppslukande upplevelsen av en filmhall.

Förinställt scenläge

Med 12 scenlägen, 3 videolägen och flera förinställda scenlägen som erbjuds i Light Mi APP kan du skapa upplevelsen av en regnbåge, eld, ren, etc.

Gränslös enhetsanslutning

Anslut till ett stort antal enheter via HDMI. Apple TV, Chromecast, Xbox, PlayStation och många fler. Bara plugin och spela i 4K.

När du väl har denna fantastiska produkt hemma kommer saker att förändras. Den tråkiga svartvita upplevelsen kommer nu att vara mångfärgad. Det är som att Light Mi Neo kommer att ändra det gamla svarta och medan till Dolby -ljud och färgbild.

Hur använder jag Light Mi Neo LED Light?

Innan vi börjar med installationen av Mi Neo Light måste vi bestämma vilken sida vi ska starta installationen från. När det är bestämt kan vi börja installera Neo Light.

1. I rutan får du 4 olika typer av hörnadaptrar märkta A & B. Med den kan du börja placera lysdioden. Dessa adaptrar har en start- och en slutpunkt. Med dem kan du enkelt placera lysdioden; de hjälper till att kurva ljuset om det behövs.

2. Stick sedan in lysdioden. Om det behövs, ta ner saxen till närmaste möjliga kant och klipp i mitten av markeringen.

3. Om de är lite lösa kan du använda det extra rymdmärket för att fixa lysdioden. Detta hjälper till att täcka ryggen utan att lämna några luckor.

4. När allt detta är gjort är det dags att använda HDMI -synkroniseringsrutan.

5. På baksidan av lådan ser du LED USB -anslutningspunkter markerade på sidan och botten. Placera kabeln i respektive port.

6. Anslut därefter HDMI -kabeln som anges för ingången, enhetskabeln och sedan strömkabeln. Detta kommer att ansluta HDMI till TV: ns baksida.

7. Hämta sedan din Android -telefon> gå till Google Play Butik> sök efter Light Mi -appen> installera den.

8. Om du inte har ett konto, registrera dig. Om du har en inloggning.

9. Anslut via Bluetooth och lägg sedan till ett Wi-Fi-nätverk genom att ange alla referenser.

Obs! Endast 2,4 gig Wi-Fi stöds.

10. Du kommer nu att se en blinkande lampa på HDMI -synkroniseringsboxen, det betyder att enheten är klar.

11. Lägg till enheten i appen och det är klart. Välj nu enheten och ställ in lamporna.

12. Med appen kan du slå på eller stänga av lysdioden, kontrollera firmware -uppgradering och göra mycket mer.

Det är det du nu kan njuta av med Light Mi LED -lampor.

Ett sista ord om de bästa Light Mi Neo LED -lamporna för din TV

Så det här handlar om Light Mi Neo LED som kommer att göra ditt TV -underhållningscenter till ett riktigt mittpunkt. Denna LED-lampa erbjuder en uppslukande, anpassningsbar atmosfär via Wi-Fi-anslutningar. Dessutom har den smarta funktioner som är tillgängliga via röst och otroliga effekter ger filmstilen in i ditt hem.

Från grundläggande bakgrundsbelysning till nav Light Mi Neo LED -ljus är designat för allt. Det hjälper till att få fram mycket stil och roligt i dina spel, filmer och musik.

Vi hoppas att du tyckte om att läsa det här inlägget och har förstått varför Light Mi New Sync Box & TV Backlight är de bästa apparna. Lämna oss din feedback i kommentarsfältet nedan.