LibreOffice 7.1.4: Mindre uppdatering för att fungera bättre med Office

0 Shares

Stödet för denna kontorssvit är utmärkt. Då och då släpper dess utvecklare uppdateringar fokuserade på att antingen lägga till nya funktioner och funktioner eller fixa buggar och fel för att förbättra dess prestanda.

LibreOffice 7.1.4

För några timmar sedan tillkännagav The Document Foundation release av LibreOffice 7.1.4 , 5 veckor efter ankomsten av 7.1.3. Detta är den nya versionen av sviten som fokuserar på att korrigera fel som upptäckts av utvecklare och användare, och som även förbättrar kompatibiliteten med alla typer av dokument skapade med Microsoft-program. En viktig uppdatering som du inte kan missa om du är en användare av denna svit.

Vad är nytt och ändrat i LibreOffice 7.1.4

Den nya versionen 7.1.4 av LibreOffice är den fjärde mindre uppdateringen av version 7.1 av denna svit. Denna typ av uppdatering sticker inte ut för att föra med sig stora nyheter till sviten, utan är främst inriktad på att korrigera alla typer av buggar, fel och upptäckta problem som påverkar svitens korrekta funktion.

Totalt sett denna nya uppdatering korrigerar 79 fel och buggar upptäckts i huvudprogrammen som utgör denna svit, det vill säga Writer, Calc, Draw och Impress. De flesta av felen påverkade programmens stabilitet och deras tillförlitlighet. Nu är LibreOffice stabilare än någonsin.

Av dessa 79 fel, 16 fel var relaterade till kompatibilitetsfunktionerna när du öppnar och sparar dokument med formaten Microsoft DOCX, PPTX, XLSX och till och med DOC.

Libreoffice escritorio

När sviten är uppdaterad kommer alla program att fortsätta att fungera utan problem.

Ladda ner eller uppdatera

Den nya versionen av denna svit är nu tillgänglig, free kostnadsfritt för alla användare som vill ladda ner det. Vi kan hitta installationsprogrammet för denna nya version på deras hemsida. Men även om LibreOffice har en inbyggd uppdatering, tar det lite tid för den att visa nya versioner via OTA . Därför är det bästa alternativet att ladda ner och installera den nya versionen manuellt.

Tack vare denna uppdatering håller version 7.1 på att bli en av de mest stabila för att uppmuntra användare som fortfarande använder version 7.0.5 (som inte har stöds på några dagar) att uppdatera till denna nya gren. De kommande LibreOffice 7.1-uppdatering kommer de flesta sannolikt tvinga användare från 7.0-grenen att flytta till 7.1-grenen. Om allt går som det ska bör den här versionen nå användare runt mitten av juli i år.

Samtidigt har utvecklingen av LibreOffice 7.2 fortsätter , nästa version av sviten som kommer att ge många förändringar, förbättringar och nyheter till sina användare, till exempel funktionssökaren som vi kunde testa för några veckor sedan. För närvarande vet vi inte när den här nya versionen kommer att finnas tillgänglig för nedladdning utöver Nightly-grenen.

0 Shares