Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Lian Li PC-60Plus

Introduktion

Lian Li är känd för sina fullfjädrade och extremt nedtonade, men ändå snygga produkter. De två första fallen som vi hade en chans att kolla in under det senaste året, PC-6070 och PC-V1000, förvånade oss med fantastisk prestanda samt innovativa funktioner för att underlätta underhållet av PC-hårdvara. Och eftersom metallbearbetning är en av deras spetskompetenser vet de hur man använder aluminium på bästa möjliga sätt.

Lian Li är inte ett spelchassiföretag, och det är inte heller en av de tillverkare med några års erfarenhet som bara försöker få ut en produkt som skulle sälja. De är i branschen för att skapa design och funktioner som kommer att hjälpa till att förändra datorindustrin till det bättre genom forskning och design samt konsumentfeedback istället för bara det senare.

Nyligen har Lian Li gett oss möjligheten att titta på PC-60 Plus, som är en variant av det ursprungliga PC-60-fodralet. Ta en titt på några av funktionerna nedan.Lian Li PC-60 Plus
Inkluderade funktioner
– Uppdaterat kylsystem med 4 fläktar
– PSU fläktkåpa
– Avtagbar moderkortsfack
– Komplett uppsättning av extra portar
Möjlig förbättring
– Säkerhetsfunktioner på höger sidopanel
– Verktygslösa funktioner

Även om vi inte har haft en chans att titta på den ursprungliga PC-60, kan vi fortfarande jämföra den med den nya PC-60 Plus för att se de ändringar som har gjorts och hur de kan bidra till att öka prestandasiffrorna i slutändan.

Mer information finns på PC-60 Plus på Lian Lis hemsida.

Särskilt tack till Hampton Technologies för att förse oss med PC-60 Plus.