LG:s senaste stora smartphone kommer endast att säljas till anställda i Korea

0 Shares

LG Rollable och LG Velvet 2 Pro: endast för LG-anställda

LG:s senaste stora smartphone kommer endast att säljas till anställda i Korea
En halv överraskning, så vi kunde definiera tillkännagivandet som den koreanska tillverkaren gjorde för några veckor sedan och som tjänade till officiellt meddela att den drar sig ur smartphonebranschen. Och det är att tillbakadragandet var något som vi alla mer eller mindre antog att det skulle komma att ske förr eller senare. Eftersom försäljningen inte hade varit konsekvent de senaste åren, hade dess närvaro inom sektorn tunnat ut trots att den hade den udda intressanta telefonen.

Men innan han säger hejdå verkar det definitivt som att han fortfarande har några goda nyheter, även om det bara kommer att vara för företagets egna anställda i Korea: LG kommer att ge alternativet att köpa några enheter av de två senaste fantastiska telefonerna som det skulle ha utvecklat för dessa månader sedan redan ett oemotståndligt pris tydligen.

Priserna på de senaste fantastiska telefonerna från LG

Enligt uppgifter från en läckare, både LG rullbar och den LG Velvet 2 Pro kunde köpas så länge du var anställd hos LG i Korea. Naturligtvis acceptera en rad villkor som inte heller är ett stort problem på grund av det attraktiva priset som LG Velvet 2 Pro åtminstone skulle ha.

LG Velvet 2 Pro (LG Universal 2nd Gen, LG Rainbow, LM-V700N) Olåst enhet Ca. 3000 enheter Återförsäljning förbjuden Black, Bronze, Ivory Avail. endast till Korea LG-anställda (max. 2 enheter per person) Cirka 170 USD Cirka 6 månaders efterservice (så länge delar räcker) Inga programuppdateringar https://t.co/mSuRpUQDa8Bild

Dessa villkor skulle å andra sidan vara mycket vettiga, eftersom säkert fler än en redan hade tänkt på att göra affärer. För att de är telefoner som inte har varit presenterades slutligen och en av dem var mycket slående för sitt förslag om en rullande skärm på sig själv. Vilket gör att du kan ha en telefon med större eller mindre skärm beroende på vilken användning du skulle vilja göra.

Den telefonen är LG Rollable vi träffade tidigare i år på CES i Las Vegas. Från det ögonblick vi såg det kunde vi redan se att det visade sig vara ett mycket slående förslag och annorlunda än vad vi hittills sett inom det fältet av hopfällbara telefoner eller med möjligheten att utöka sin skärmdiagonal. Åtminstone tills nyligen var det Oppo som visade upp sin Oppo X.

Den andra, mer “jordiska” och inte mindre intressant, är LG Velvet 2 Pro. Av denna andra generation av en terminal, som nådde marknaden och är känd som LG Rainbow i Kina, har vi inte data från dess tekniska ark, men några detaljer som en trippel huvudkameramodul större än den föregående och tryck- känsliga touchknappar som tillsammans med en slående estetik inte målade illa.

LG Velvet 2 Pro kan köpas av anställda för $170 , men det kommer att vara begränsat till två per anställd och endast 3 000 enheter kommer att vara tillgängliga. Det värsta kan dock vara att mjukvaruuppdateringar bara kommer att vara tillgängliga i sex månader. Från den tiden kommer de inte att ge något stöd.

0 Shares