LG Water Purifiers Certified by Heart Care Foundation Of India

LG har lanserat en ny serie vattenrenare för Indien under namnet PuriCare. Det här nya sortimentet av vattenrenare finns i sju varianter och är utrustade med geniala funktioner, såsom Dual Protection-rostfritt ståltank och Digital Sterilizing Care för att förbättra vattenkvaliteten.

Kim-Ki-Wan, MD-LG Electronics India, sa att ”Vi har lanserat produkter baserade på indisk insikt och vattenrenare är en förlängning av detsamma. Eftersom rent dricksvatten är en av de grundläggande kraven och LG vattenrenare ger detsamma genom robust filtrering, konservering och underhåll. Certification by Heart care foundation of India bekräftar LG-vattenrenaren som en källa till hälsovänligt dricksvatten ”.

Certifiering av Heart Care Foundation of India

Denna nya vattenrenare har testats av Heart Care Foundation of India och certifierade det som vattenrenare som uppfyller kriterierna för hälsovänligt drickbart vatten bland olika aspekter såsom filtrering, konservering och underhåll. LG vattenrenare har unik rostfri lagring som säkerställer att vattnet förblir säkert genom att minska tillväxten av bakterier och alger.

Läs också: Xiaomi vandrar pris på Redmi 6A, Redmi 6, Mi TV och Mi Powerbank i Indien

LG PuriCare vattenrenare funktioner

LG PuriCare vattenrenare levereras med funktioner som 5-stegs RO-rening. Dess avancerade RO-system (multi-stage reverse osmosis) ger säkert dricksvatten genom en flerstegsfiltreringsmetod som tar bort små föroreningar. Denna flerstegsfiltreringsteknologi har också gjort det möjligt för den att vinna priset för mest prisvärda vattenrenare i Water Digest Awards 2018.

Med hjälp av LG vattenrenare Dual Protection rostfritt stål vattentank minskar tillväxten av bakterier och alger dramatiskt och ger mycket mer hygieniskt vatten än traditionella plastrenare. Ståltanken har också en enorm kapacitet på 8 liter vilket är till hjälp för indiska hushåll under blackouts.

LG har också implementerat en ny Digital Sterilizing Care som behandlar sterilisering av slangar och kranar till renaren utan att använda några skadliga kemikalier. EverFresh UV Plus-skydd säkerställer att vattnet som lagras i tanken under lagring är helt säkert att dricka och bakterier inte dyker upp under lagring.

Läs också: Xiaomi Redmi Note 6 Pro India Launch Set för 22 november: Specifikationer och funktioner

Den nya LG PuriCare vattenrenaren finns i 7 varianter: WW180EP, WW170EP, WW160EP, WW121EP, WW120EP, WW130NP och WW140NP.

Relaterade Artiklar

Back to top button