LG Velvet med “regndroppe” kameradesign kan lanseras den 15 maj

LG sammetLG Velvet render

LGs mobildivision har under mycket lång tid varit i behov av en vinnare. Varumärket tog fram sin V60 ThinQ i februari och svaret var inget annat än ljummet. Sedan hörde vi att den avbryter sin ‘G-serie’ av flaggskeppstelefoner och på plats introducerar något nytt. Nåväl, den nya har ett officiellt namn nu – LG Velvet.

LG har meddelat ankomsten av Velvet, först i raden av en ny produktkarta. Dessa kommande telefoner kommer att fokusera på form och designdynamik. Således kommer det att avvika från cookie-cutter-designen för samtida telefoner. LGs egen lista delar en stor del av denna skuld. Men LG Velvet verkar lovande (källa: @iceuniverse).

LÄS OCH: Galaxy A71 5G och A51 5G Specifikationer, funktioner, pris och tillgänglighet

LG Velvets avvikande design

Namnet ”sammet” är avsett att framkalla en känsla av glänsande mjukhet och premium mjukhet. Det påståendet kan verifieras efter en praktisk erfarenhet. Ändå är det en tydlig avvikelse från de alfanumeriska valörerna. Och LG förväntar sig att relatera nomenklatur med köparens personlighet.

LG sammet

Sammet har ett “regndropp” -kameraarrangemang på baksidan, vilket framgår av bilden ovan. Detta ser uppfriskande ut från de stora ojämna panelerna på Galaxy S20 (recension) -serien, Huawei P40-serien och iPhone 11-serien. Du kan också se telefonens “3D-bågdesign” med böjt glas i ansiktet och på basen.

“Vårt nya varumärke återspeglar nuvarande trender för att hantera individens unika personliga smak och känslor med större tonvikt på design”, säger Chang Ma, senior vice president för produktstrategi på LG Mobile Communications Company. “Det är ett mer intuitivt tillvägagångssätt som vi är övertygade om att kommer att resonera med dagens konsumenter och hjälpa oss att skapa en tydligare varumärkesidentitet.”

LÄS OCH: Google Pixel 4a specifikationer, pris och andra detaljer

Även om LG har varit tyst om specifikationerna, funktionerna och lanseringsdetaljerna har vi lyckats samla lite scoop från webben. Ett sydkoreanskt nyhetsmedium Naver har rapporterat att LG Velvets debut är den 15 maj. Ryktet säger att LG med den nya designen kommer att se till att återskapa magin i sin chokladserie. Något annat vi har lärt oss är att Velvet kan levereras med mellanklassspecifikationer, inklusive Snapdragon 765 SoC. Allt detta är fortfarande okänt av företaget och som sådant är det bättre att konsumera med ett saltkorn.

Relaterade Artiklar

Back to top button