LG V10 släppdatum och erbjudanden framträder

Tidigare denna månad tillkännagav LG en helt ny avancerad flaggskeppssmartphone för att ersätta den relativt nya LG G4. Det heter LG V10 och levereras med en enorm 5,7-tums skärm, en andra skärm, tre kameror, en fingeravtrycksskanner och mer. Det är en imponerande smartphone, och idag lärde vi oss att den kommer att finnas tillgänglig på AT&T och T-Mobile den här veckan, tillsammans med några extremt imponerande erbjudanden samtidigt.

LG V10 är i grunden en smartphone med lite av allt. Företaget packade så mycket teknik i den här telefonen att det faktiskt är ganska imponerande, och det kommer att finnas tillgängligt i morgon från AT&T för bara $ 249 med ett nytt kontrakt. Nedan finns några fler detaljer, släppdatum från andra operatörer, en fantastisk gratis 200 GB micro-SD-kortavtal och mer för intresserade.

Läs: LG V10 Release: Vad du behöver veta

Med de nya iPhone 6s, Googles två nya Nexus-smartphones och mer, behövde LG en annan smartphone som hade mer att erbjuda än LG G4 och dess äkta läderrygg. LG V10 är exakt det, och här är vad du behöver veta om det, och när du kan få en.

lg-v10-att

LG V10 är en udda smartphone, men en som omedelbart fångade uppmärksamheten hos många potentiella köpare på grund av alla funktioner och alternativ som finns inuti den. Telefonen har två skärmar, tre kameror, en fingeravtrycksläsare, en micro-SD-kortplats och är bara en mycket unik enhet. För de som redan vet allt om det, här är när du kan få en. Om du aldrig har hört talas om den fantastiska LG V10, läs vidare för mer information.

Från och med imorgon den 27 oktober kommer LG V10 att finnas tillgänglig från AT&T för 249 $ med ett nytt 2-årigt kontrakt. Onsdagen den 28: e kommer den att träffa T-Mobils webbutik och sedan vara tillgänglig i butiker runt om i landet i slutet av veckan.

https://www.youtube.com/watch?v=ELD_6aeHGKQ

AT&T kommer att ha färgvarianterna Black eller Opal Blue för 249 $ på ett 2-årigt kontrakt. Sedan naturligtvis månatliga betalningar med AT & T Next planer, köpare kan få den här nya telefonen för så lågt som $ 23,34 per månad.

Den är tillgänglig från T-Mobile för $ 0 med $ 25 månadsbetalningar via T-Mobile JUMP!, Vilket gör att telefonen bara 599 $ efter att du har gjort alla betalningar. LG ber 699 dollar för telefonen direkt, vilket gör T-Mobile-alternativet till en bra rutt, eftersom det är $ 100 mindre än detaljhandeln efter att ha spenderat $ 25 per månad i 24 månader.

LG V10 Specifikationer

 • 5,7-tums 2560 x 1440 Quad-HD Dispaly
 • 2,1-tums 160 x 1040 andra skärm
 • 6-kärnig Snapdragon 808-processor med 4 GB RAM
 • 64 GB lagringsutrymme och en micro-SD-kortplats för expansion
 • 16 megapixel f / 1.8 bakre kamera, laser autofokus, OIS, mer
 • Två 5 megapixelkameror på framsidan för förbättrade och bredare “selfies”
 • Android 5.1.1 Lollipop
 • Bakre knappar och ny fingeravtrycksläsare i power buttom
 • 3000 mAh batteri
 • Dura-Guard stålramdesign
 • 32-bitars Hi-Fi-ljud
 • Mer

Som du kan se ovan har LG V10 mycket att erbjuda, varför det är så mycket spänning runt det. Telefonen har en stor 5,7-tums Quad-HD-skärm, sedan en sekundär bildskärm ovanför den för snabba aviseringar, favoritappar och för multitask och göra vissa saker utan att lämna en app eller stänga det som redan finns på skärmen.

Sedan har den dubbla 5mp-kameror för utmärkta selfiefoton, en utmärkt 16 megapixel bakre kamera, Android 5.1.1 Lollipop med ett löfte om Android 6.0 snart och mycket mer. Sedan, som förväntat, har den ett avtagbart 3000 mAh batteri och en micro-SD-kortplats för användare att utöka lagringsutrymmet. Det är här affärerna kommer in.

Erbjudanden

Precis som med LG G4 tidigare i år tar LG ett direkt skott på Samsung som tog bort micro-SD-kort från sina telefoner genom att sälja sina nya enheter med gratis micro-SD-kort för köpare.

De som får nya LG V10 från AT&T eller T-Mobile får ett gratis 200 GB micro-SD-kort, vilket som ni alla vet inte är billigt. I huvudsak gör detta till en ganska billig telefon, eftersom 200 GB micro-SD-kort är ganska dyra. Det är inte allt heller. LG ger köpare ett gratis 200 GB micro-SD-kort, ett extra 3 000 mAh-batteri och en laddningsdocka så att batteriet alltid kommer att vara fullt när användare behöver byta ut det.

LG-V10-2

Sedan, som vi nämnde ovan, kommer de som köper det på T-Mobile Jump att spara $ 100 på MSRP genom att göra månatliga betalningar och är fortfarande berättigade till det kostnadsfria 200 GB micro-SD-kortet och batteriet.

För närvarande vet vi att LG V10 kommer till andra operatörer i USA, men för närvarande är de enda två som har gjort meddelanden T-Mobile och AT&T. Samma affär kommer att finnas tillgänglig för dem som köper den på Verizon Wireless när de släpper denna fantastiska nya smartphone.

Håll ögonen öppna för mer information, så kommer vi snart in en för granskning för att testa den andra skärmen, ny design med den förstärkta stålramen och mycket mycket mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button