Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

LG StanbyME Go 27″ bärbar pekskärm presenteras

LG har tillkännagivit StanbyME Go (27LX5), företagets senaste bärbara trådlösa pekskärmsskärm, efter att ha introducerat modellen med stativ på CES förra året. Den nya modellen kommer med en väska som skärmen får plats i.

Det finns ett handtag på toppen av fodralet för enkel att bära och bära. Tillbehör som fjärrkontroller och strömkablar kan också förvaras inuti. Inbyggt batteri tillåter upp till 3 timmars användning utan strömanslutning.

Dessutom klarade den 11 typer av hållbarhetstest från US Department of Defense (Military Standard), och dess hållbarhet är utmärkt, säger LG.

Skärmen slås på och av bara genom att öppna och stänga fodralet, utan någon monterings- eller installationsprocess. Den 27-tums pekskärmen stöder lutning upp till 90 grader, rotation upp till 90 grader medurs och höjdjustering upp till 18 cm. Beroende på visningsmiljön kan du vända skärmen horisontellt eller vertikalt eller använda den i tabellläge.

Du kan vända skärmen horisontellt eller vertikalt, eller använda den i bordsläge för att njuta av olika innehåll inte bara inomhus utan även utomhus som parker och läger. Denna har brädspel och temaskins som är anpassade för bordsläget som kan användas när skärmen ligger platt.

Den har 20W högtalare, Dolby Vision och Dolby Atmos, och kör webOS som stöder Airplay och skärmspegling, så att du enkelt kan dela skärmen med iOS- och Android OS-enheter. Dessutom stöder den röstigenkänning, så det är enkelt att byta kanal, justera ljudet och söka efter innehåll med bara din röst.

Prissättning och tillgänglighet

LG Stanby Me Go är prissatt till 1,17 miljoner won (884 USD / cirka 73 125 Rs) och kommer att tillgängliga från online- och offlinekanaler i Korea från och med den 7 juni.