Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

LG SIGNATURE OLED M 97″ världens första trådlösa 4K 120Hz TV med Zero Connect Box börjar rulla ut

LG Electronics har börjat rulla ut LG SIGNATURE OLED M (modell 97M3), världens första trådlösa OLED-TV med en 97-tumsskärm, efter att ha avslöjat den på CES 2023.

Den har en stor 97-tums OLED-skärm och den innovativa Zero Connect Box. Den kan sända 4K 120Hz video och ljud i realtid, det höjer ribban på den ultrastora premium-TV-marknaden.

LG SIGNATURE OLED M – Världens första trådlösa OLED-TV

LG SIGNATURE OLED M är designad för att förbättra användarupplevelsen genom att eliminera kabeltrassel. Den har trådlös AV-överföring, vilket möjliggör sömlös anslutning till spelkonsoler, set-top-boxar och annan kringutrustning.

Den enda kabel som krävs är nätsladden. Med sin Zero Connect-teknik kan användare njuta av en ultrastor skärm utan distraktion av närliggande kablar och enheter.

LG SIGNATURE OLED M har den eleganta och moderna galleridesignen, vilket möjliggör ett sömlöst väggfäste. Användare kan nu ordna sitt boende precis som de önskar, utan att behöva ha ett skåp eller bord nära TV:n.

LG SIGNATURE OLED M har en massiv 97-tums OLED-skärm, som levererar fantastiska bilder (4K-upplösning med 120Hz uppdateringsfrekvens) på ett avstånd på upp till 10 meter från skärmen.

Zero Connect Box stöder olika anslutningsalternativ som HDMI 2.1, USB, RF, LAN och Bluetooth, vilket gör det enkelt att ansluta flera enheter eller kringutrustning.

LG:s egenutvecklade trådlösa AV-överföringslösning erbjuder dataöverföringshastigheter, upp till 3 gånger snabbare än befintliga Wi-Fi 6E-standarder. Dessutom stöder den Dolby Vision och Dolby Atmos, vilket säkerställer sömlös bild- och ljudkvalitet.

Snabba specifikationer: LG SIGNATURE OLED M (modell 97M3)
 • Design: Ultramodern Gallery Design
 • Skärm: 97-tums OLED-skärm, 4K-upplösning, 120Hz uppdateringsfrekvens, OLED-pixeldimmer
 • Trådlös AV-överföring vid 4K 120Hz
 • Stöder G-Sync, FreeSync, HGIG, ALLM och VRR
 • Operativsystem: webOS 23, AI ThinQ
 • HDR: Dolby Vision/HDR10/HLG
 • Processor: 6:e generationens AI Alpha 9 4K
 • Zero Connect Box med x2 HDMI 2.1, x2 USB, RF, LAN, Wi-Fi 6E och Bluetooth 5.0
 • Upp till 10 meters trådlös överföringsavstånd
 • Högtalare: 60W högtalarutgång; 4.2ch
 • Ljud: Dolby Vision och Dolby Atmos-stöd
 • Mått (BxHxD, mm) med stativ: 2155 x 1628 x 580
 • Vikt: 64,5 kg
Tillgänglighet

LG SIGNATURE OLED M (97M3) är prissatt till KRW 45 800 000 (USD 35 186 eller cirka 2 909 312 Rs) och är för närvarande tillgängliga i Sydkorea. LG har meddelat planer på en global utrullning till nyckelmarknader, inklusive Nordamerika och Europa, senare i år.

LG avslöjade också planer på 83- och 77-tums OLED evo M-modeller med Zero Connect-teknik, vilket ytterligare förbättrar OLED-prestandan med trådlös AV-överföring vid 4K 120Hz.

Baik Seon-pill, ledare för LG Home Entertainment Companys produktutvecklingsdivision, sa till meddelandet:

LG:s decennielånga engagemang för att skapa nytt kundvärde som marknadspionjär har kulminerat i den tekniska bedriften med 97M3. Vår första trådlösa LG SIGNATURE OLED M i sitt slag ger inte bara den ultimata tittarupplevelsen på en ultrastor skärm, utan ger också kunderna en ny nivå av frihet när det gäller att ordna sina vardagsrum.