LG sa att avbryta produktionen av G-serien; att snart introducera en ny “masspremieprodukt”

LGs G-serie av smartphones är populärt för sina kamerafunktioner och medan företaget introducerade något nytt med varje iteration som de utbytbara modulerna, fick företaget mycket flak från konsumenterna för sin smartphone-prissättningsstrategi, åtminstone i Indien. Nu sägs det enligt nya rapporter att LG stoppar produktionen av G-serien och introducerar en ny “masspremieprodukt” i ett försök att göra en comeback på marknaden.

Företaget sägs introducera den nya produkten under första halvåret 2020 och det sägs vara en ny “masspremieprodukt” eller “lågpristelefon”. Företaget kan sikta på att introducera smartphones med flaggskeppsspecifikationer till en reducerad kostnad, men det kan vara något annorlunda eftersom det inte finns någon tydlig information ännu.

Dessutom sägs den nya “masspremieprodukten” vara 5G-kapabel och skulle kunna introduceras i maj. Men med tanke på utbrottet av coronavirus kan det finnas en försening i lanseringen. Slutligen föreslår rapporten att den nya produkten sägs komma med dubbla skärmfunktioner, liknande G8X ThinQ.

Vi föreslår att du tar denna information med ett saltkorn eftersom det inte finns någon tydlig information ännu. Men vi borde veta mer information de närmaste dagarna.

Källa | Via

Relaterade Artiklar

Back to top button