Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

LG Readies Budget Galaxy Note 4 -konkurrent

LG G3: s utgivningsdatum i USA närmar sig snabbt inte bara den populära Samsung Galaxy S5 utan även den kommande Galaxy Note 4 som väntas komma senare i år. Nya rapporter har dock kommit fram som tyder på att LG kommer att ha en ny G3-liknande enhet med en större skärm att ta på Note 4.

Med Samsung Galaxy S5, HTC One M8 och LG G3 alla här och tillgängliga över hela världen (G3 kommer snart till USA) kan konsumenterna leta efter andra alternativ som potentiellt ligger i horisonten. En är naturligtvis iPhone 6 eller Galaxy Note 4, men vi hör nu att en 5,7-tums enhet från LG snart kommer att avslöjas.

Läs: LG G3 Utgivningsdatum Detaljer Surface

Nya rykten tyder på att LG kommer att erbjuda en smartphone som liknar företagets populära LG G3, bara med något lägre specifikationer på en stor 5,7-tums skärm som förhoppningsvis kommer att konkurrera med förra årets Galaxy Note 3 och undergräva den kommande Samsung Galaxy Note 4 senare detta år. Det kallas LG Vista, eller LG G3 Lite, och har läckt ut för minst en amerikansk operatör.

LG-metall-620x384

Enligt nya foton som avslöjats av evleaks kommer LG G Vista att följa G3 senare i år på Verizon Wireless och eventuellt andra operatörer vid ett senare tillfälle. Rapporterna har precis börjat dyka upp så detaljerna är ganska lätta hittills, men vi kan förvänta oss att lära oss mer under de kommande veckorna eller månaderna.

I maj meddelades det helt nya flaggskeppet LG G3 med en 5,5-tums 2560 x 1440 Quad HD-skärm, kraftfull fyrkärnig processor med 2 GB RAM och en fantastisk kamera med första i sitt slag funktioner som optisk bildstabilisering + och en autofokus för laser. Enheten har rätt storlek mellan Galaxy S5 och Note 4, vilket rapporter tyder på är vad LG siktar på att konkurrera med.

Med detta sagt är en annan enhet som ryktas om LG G Vista också på gång, vilket i huvudsak kan vara en budget eller G3 Lite-liknande enhet, men med en något större skärm. LG G Vista visas bredvid G3 i bilden nedan.

g3vista

Det finns också rapporter om en LG G Stylus som kommer att slåss mot Galaxy Note -serien, men än så länge är det bara ett lätt rykt som just börjat dyka upp. Ovan kan du tydligt se två stora LG -enheter på väg till Verizon, med G Vista till höger med en något större och bredare skärm.

Ursprungliga rykten påstod att detta skulle vara en ny flaggskeppsenhet från LG som kommer till hösten och tar Samsungs Galaxy Note 4, men enligt MyLGPhones kommer detta att vara en smarttelefon eller phablet.

Om rapporterna och ryktena är korrekta kommer enheten som visas ovan (LG G Vista) att vara en 5,7-tums smartphone med en 1280 x 720p HD-skärm och kommer med en lågpresterande budgetorienterad Snapdrgon 400 fyrkärnig processor, en 8 megapixel kamera och kör samma nya Android 4.4 KitKat -programvaruupplevelse som LG G3. Läckaren hävdar att den kommer att vara mycket lika i fysisk och mjukvarudesign som LG G3, kommer bara med en större skärm och en lägre prispunkt.

Läs: 5 skäl att vänta på LG G3

Om priset på 199 $ 2-åriga kontrakt på LG G3 är för högt för kunder, för att inte tala om att vi förväntar oss något runt $ 299 för Samsung Galaxy Note 4, kan den nyligen ryktade LG G Vista vara den perfekta mellanvägen. Bilden tipsar den 7 augusti som ett potentiellt utgivningsdatum, men vi får vänta och se.

Under de senaste veckorna har vi sett rapporter om en ny LG G3 Prime, LG G3 Lite och till och med en ny LG G Stylus smartphone -serie. Det betyder att LG kan förbereda sig på att släppa en massa telefoner under andra halvåret 2014.