Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

LG OLED Flex LX3 går från platt till böjt

LG introducerade en ny böjbar TV OLED Flex LX3. Dess speciella egenskap är att skärmen går från platt till böjd. Den kan justeras manuellt eller med fjärrkontroll.

För tillfället har LG inte gett någon information om priset och tillgängligheten för denna TV. Presentationen av denna TV bör äga rum på IFA 2022 i Berlin.

LG OLED Flex LX3 är en 42-tums OLED-TV. Som har 20 nivåer av krökning. Detta är designat för att användare ska hitta sin perfekta båge för mer personlig anpassning. Med fjärrkontrollen eller manuellt kan du få en böjd skärm upp till 900R.

Upplösningen på denna 42-tums TV är 4K (3840×2160) med ett bildförhållande på 16:9. LG OLED Flex LX3 har ingen Brightness Booster-funktion. Det är också värt att överväga närvaron av fyra HDMI 2.1-ingångar, TV-tuners, Dolby Vision och Dolby Atmos.

Huvudfunktionerna är en svarstid på 0,1 millisekund. Samt 100 procent certifierad färgnoggrannhet och en processor utrustad med avancerade algoritmer för att optimera den visuella upplevelsen. Samtidigt har LG OLED Flex LX3 en låg ingångsfördröjning. Panelen har också en antireflekterande beläggning för att minska bländning och andra distraktioner.

LG.com / LG OLED Flex LX3

Skärmen stöder även MultiView PiP-alternativ för visning med flera ingångar. Switching Hub-funktionen låter dig använda LG OLED Flexs inbyggda mikrofon och alla enheter som är anslutna via dess USB-portar, såsom ett headset, tangentbord eller mus, med en dator ansluten via en HDMI-kabel.

Gaming Dashboard låter dig justera storleken på skärmen och det gör även det 10-graders lutnings- och höjdjusterbara stativet. Så i allmänhet för att till fullo uppskatta denna nya produkt från LG, är det värt att ta reda på kostnaden för denna TV.