LG K7i – En myggavvisande smartphone Lanserad vid Indian Mobile Congress

0 Shares

På den allra första dagen av den första Indian Mobile Congress har LG tillkännagett sin nya prisvärda smartphone, K7i. Den verkliga pratpunkten för denna smarttelefon på grundnivå är dess ‘Mosquito Away’ -teknologi som kan stöta bort myggor från din omgivning.

Läs också: LG Q6 Review – Den mest underskattade prisvärda smarttelefonen i år

Vad är LG K7i myggavvisande funktion?

Tidigare har LG lanserat ett antal myggavvisande konsumenttåliga produkter som luftkonditionering, kylskåp, TV och tvättmaskiner. Vad LG har gjort här är att det har lagt till samma ultraljudssändare på telefonen som enligt anspråk stöter bort alla myggor.

Eftersom detta görs genom att driva ultraljudsvågor, finns det ingen strålningsrisk involverad i processen. På en gång kan det fortsätta att avvisa myggor i upp till 11 timmar.

LG K7i-funktioner

Bortsett från funktionen ‘Mosquito Away’ kommer LG K7i med en 5-tums skärm på skärmen med FWVGA (854 x 480) pixlar. LG repar i en 1,4 GHz fyrkärnig chipset tillsammans med 2 GB LPDDR3 RAM och 16 GB inbyggd lagring för att lyfta handenheten. Det finns en dedikerad microSD-kortplats som kan rymma upp till ett 32 GB minneskort.

Det pryder en 8-megapixel bakre kamera med blixt och en 5-megapixel selfie-kamera med blixt. Telefonen levereras med ett 2500 mAh avtagbart batteri och körs på Android 6.0.1 Marshmallow out of the-box.

Anslutningsmässigt stöder den 4G LTE, 3G, GPRS / EDGE, Wi-Fi 802.11 b, g, n, Bluetooth 4.1 och Micro-USB. LG kommer att erbjuda K7i i två nyanser: Titan och Black färger.

LG K7i Pris och tillgänglighet

LG K7i-priset tillkännages till Rs. 7 990 och snart kommer det att finnas tillgängligt i alla ledande butiker över hela landet.

LG Q6 FAQ – Alla frågor besvarade

0 Shares