LG G6 vs LG G5: Vad köpare behöver veta

0 Shares

Med LG G6 nu officiellt och släppdatumet närmar sig måste potentiella köpare veta vad de kan förvänta sig. Från vad som är nytt till hur det jämförs med LG G5. Här går vi igenom alla detaljer och pratar om den nya 5,7-tumsskärmen och dess små ramar. Dessutom har vi en jämförelse mellan LG G6 och LG G5 för användare.

I flera månader har rapporter och rykten svävt runt om LGs nya telefon. Sedan den 26 februari gjorde LG det officiellt och tystade alla läckor. Deras nya telefon har en snygg ny design, premiumfunktioner och mycket att erbjuda potentiella köpare.

Läs: 7 LG G6-funktioner du kommer att älska & 2 du inte kommer att göra

LG G5 var ett misslyckat experiment med modulära tillbehör. Som ett resultat gick de motsatt väg med G6. Lägga till en metalldesign, dubbla kameror och vattenbeständighet för att hjälpa till med Samsung och Apple. Det här kan vara LG: s bästa telefon hittills. Oavsett om du diskuterar alternativen eller bara behöver en ny telefon har vi alla detaljer nedan.

Genom att dike den modulära designen och gå med en solid premium-smartphone är G6 i en bra position. Lägg till en större skärm, snabbare specifikationer och en bättre kamera, och den formar sig till att bli en fantastisk telefon. Vår första hands-on vi kom undan imponerad, och en fullständig recension kommer snart.

Alla läckor och rykten var korrekta. LG har två förbättrade 13 megapixelkameror, designen är helt metall och glas, och det finns till och med rundade hörn på skärmen. Det finns mycket att gilla här, och flera viktiga funktioner gör det bättre än LG G5. Den enda nackdelen, potentiellt, är det icke-avtagbara batteriet. Det är förmodligen den enda anledningen till att man skulle hålla fast vid G5 över den nya G6.

Nu när vi vet allt om LG: s nya telefon och testat mycket av den, så här jämför den med flaggskeppet från förra året. Detta bör hjälpa G5-ägare att besluta om en uppgradering, eller potentiella köpare vet vad de kan förvänta sig när lanseringen närmar sig nästa månad och i april.

LG G6 vs LG G5: Design

LG G6 vs LG G5: Design

Det är säkert att säga att LG G5 var ett experiment som misslyckades stort. Företaget använde en ny “modulär” design som gjorde att botten av telefonen kunde glida ut. Nästan som en pistolklämma. Tanken var modulära tillbehör som skulle förvandla telefonen. Lägg till ett större batteri, förbättra ljudet, förvandla det till en bättre kamera etc.

Resultaten var i bästa fall genomsnittliga. De släppte inte tillräckligt med tillbehör och hela processen var besvärlig. LG sålde inte så många G5-smartphones. Som ett resultat gick de tillbaka till ritbordet, och resultatet är LG G6. Det är mer i linje med LG G4 eller Galaxy S7, vilket är bra.

LG G6 har en helt ny förstklassig design i glas och metall, liknande Apple. Vi kommer fortfarande att ha två kameror och fingeravtrycksläsaren på baksidan, och botten är inte längre avtagbar. För att ersätta den funktionen har vi nu ett större batteri och IP68-damm- och vattentålighet. Vilket är högre betyg än iPhone 7.

Jämfört med LG G5 ser du att G6 nu har en mycket större skärm, snyggare design, inga kamerapumpar på ryggen och mycket mer i ungefär samma fysiska storlek. Små ramar tillåter en stor skärm i ett litet utrymme. Det är inte mycket större än 5,3-tums G5 från förra året. Vi älskar verkligen den nya designen. Bilden ovan läckte ut innan telefonen tillkännagavs och visade storleken.

0 Shares