LG G4 Rykten tar överraskande vändning

0 Shares

LG G4-rykten och utgivningsdetaljerna börjar flöda in i snabb takt, särskilt nu när både Samsung Galaxy S6 och HTC One M9-smartphones har tillkännagivits och avslöjats. All uppmärksamhet har riktat sig till G4, och idag har dessa rykten tagit en överraskande vändning som kan ha ännu fler köpare intresserade.

I början av februari bekräftades den nya LG G4-smarttelefonen något av LG själva, efter några senaste rykten, och nu hävdar nya rapporter att det kommer att bli en enorm förbättring jämfört med G3. Byggd för att tävla med Galaxy S6, iPhone 6 och mer med hållbara material. Och nu hör vi en större LG G4 Note kommer att ta på sig iPhone 6 Plus och Galaxy Note 4.

Läs: 5 skäl att vänta på LG G4

Den populära LG G3 tillkännagavs i maj 2014 och blev snabbt en av de bästa Android-smartphonesna tack vare några imponerande specifikationer och en stor 5,5-tums HD-skärm. I år hör vi att den nya LG G4 kommer att vara liknande men mycket förbättrad i alla aspekter, och nu talas det om en LG G4 Note som ska följa den för de flesta marknader.

LG G3 är bra, men du tappar stöd för uppgraderingar snabbare än om du äger en LG G4.

Tidigare denna månad kom några detaljer och information direkt från en LG-chef om att den nya LG G4 skulle byggas för att direkt konkurrera med Galaxy S6 och andra, och har mer hållbara metallmaterial. Sedan på en sidoanteckning fick vi veta att LG inte bara hade en G4 som kommer, men en annan ännu högre enhet skulle också komma senare i år, efter att LG G4 släpptes.

Dessa uttalanden kan handla om en rad olika smartphones som företaget sannolikt arbetar med, men vi har nu hört att det kan bli LG G4 Note. En större, snabbare, bättre och kraftfullare smartphone som är ännu bättre än G4 som kommer i sommar.

Den här veckan läckte LG G4 ut i otaliga pressbilder, sådana som ännu inte har bekräftats men som hittills ser väldigt exakta ut. De visar en enhet som liknar LG G3 förra året, men med en något böjd skärm. Det förväntas ha en 8-kärnig processor, 2 eller 3k högupplöst skärm, 3 GB RAM och mycket mycket mer.

Några rykten nämnde också att det kunde ha en penna, men det verkar som om de förvirrade LG G4 med LG G4 Note som skulle kunna komma fram till ett senare datum. Allt börjar långsamt strömma in och detaljerna är fortfarande lätta, men det verkar som om vi kunde se minst två nya telefoner från LG.

Varför ska du vänta på lanseringen av LG G4.

Bilden ovan är enligt uppgift av LG G4 som kommer i april eller maj, men det kan bara vara den första av många smarttelefoner som kommer. Om nyheterna från Korea Herald är korrekta kommer en ännu större och snabbare 5,7-tums eller större LG G4 Note att debutera senare i år. Det kommer att syfta till att ta på sig iPhone 6 Plus-efterträdaren, Galaxy Note 4, och eventuellt Galaxy Note 5 i vinter.

Vid den här tiden hör vi att det skulle kunna kallas LG G4 Note, eller LG G Note, men vi måste vänta och se. Vi vet fortfarande inte exakt vad som kommer från LG G4, eller när, så detaljerna på anteckningen är ännu knappare. Med detta sagt, förvänta dig att mer information börjar dyka upp i snabb takt när Galaxy S6 och HTC One M9 släppdatum anländer, eftersom LG sannolikt vill uppväcka marknaden före dessa utgåvor, för att potentiellt stjäla några av deras kunder och håll spänningen igång för vad som är nästa från LG. Vi uppdaterar när vi lär oss mer på någon av dessa två enheter.

0 Shares