Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

LG G3 släppdatum för USA

Sedan lanseringen av LG G3 i maj har varit ett fullständigt mysterium för köpare i USA, men nu har vi de sista detaljerna för alla större operatörer. I morse meddelade AT&T officiellt att LG G3 kommer att finnas tillgänglig i butiker rikstäckande från och med den 11 juli, vilket gör dem till den första operatören i USA som erbjuder den nya smarttelefonen.

Efter meddelanden från några andra stora flygbolag i USA bekräftade AT&T i morse att LG G3-förbeställningar startar i morgon den 8 juli och det officiella lanseringsdatumet är planerat till den 11 juli. De kommer också att erbjuda den helt nya LG G Watch som kör Android Wear samma dag.

Läs: LG G3 vs Galaxy Note 4: Tidig titt på funktioner

Konsumenterna har tålmodigt väntat på officiella detaljer efter avslöjandet av LG G3 i maj, där företaget visade upp den nya telefonen men inte avslöjade något om ett släppdatum. Nu över en månad senare har vi hört från alla operatörer i USA men Verizon, även om läckor ger oss en bra idé om dess lanseringsdatum också. Nedan finns allt vi vet om LG G3 -utgivningsdatumet för alla fyra stora operatörerna vid sidan av.

LG-G3-recension-i29

Med både Samsung Galaxy S5 och HTC One M8 tillgängliga, har konsumenterna sett fram emot vad som finns i horisonten för senare i sommar. En av många kommande enheter är nya G3, och den kommer äntligen senare i veckan och träffar sedan alla bärare i slutet av nästa vecka.

LG: s flaggskepp G3 -smartphone släpptes i Korea dagen efter att den tillkännagavs den 28 maj, men nu mer än en månad senare erbjuder inga amerikanska operatörer enheten. Inte än i alla fall. Det första officiella tillkännagivandet kom från T-Mobile, som bekräftade att LG G3 släpps den 16 juli, och nu har vi också hört från AT&T och Sprint.

I helgen bekräftade vi att Sprint kommer att erbjuda LG G3 från och med 18 juli, och förbeställningar kommer att gå live för potentiella köpare den 10: e för dem som vill boka sin egen telefon. Det verkar som om priset på 199 dollar med ett nytt 2-årskontrakt finns ombord, som förväntat, liksom månatliga betalningsplaner för dem som hellre vill betala noll i förskott. Ett nytt alternativ som alla transportörer erbjuder nuförtiden.

LG-G3-recension-jämförelse

Som vi nämnde ovan har AT&T också delat ut sina LG G3 -utgivningsdatumdetaljer ljusa och tidigt i morse efter den långa helghelgen för dem i USA. Precis som med G2 förra året kommer AT&T att vara den första operatören i USA som erbjuder den nya G3. LG G3: s utgivningsdatum på AT&T är den 11 juli, sedan några dagar senare kommer T-Mobile att leverera smarttelefonen till sina kunder den 16: e.

Läs: LG G3 vs LG G2: Vad köpare kan förvänta sig

Sprint kommer att följa både AT&T och T-Mobile genom att släppa G3 rikstäckande med sitt eget 4G LTE (Spark) -nätverk den 18 juli, och det markerar tre av de fyra stora amerikanska operatörerna. Så vad sägs om Verizon? Hittills är Verizon den enda operatören här i USA som ännu inte har meddelat priser, förbeställningar eller tillgänglighet för den nya LG G3.

Med detta sagt är vi nästan säkra på att Verizon LG G3 kommer den 17 juli. Förra månaden den populära läckan som får information tidigt, evleaks, rapporterade 17 juli kommer att lanseras för Verizon. Det är naturligtvis bara en läcka och har ännu inte bekräftats, men med tanke på hans noggrannhet tidigare är det ganska säkert att anta att den 17: e blir dagen.

allg3

Bilden ovan har också nyligen läckt ut och tillhandahålls av samma källa, vilket ger oss en titt på den nya LG G3 för alla fyra stora bärare här i USA. Verizon har en liten exklusiv, som förväntat, och erbjuder en svart modell med aluminium accenter för kameran och knappar på baksidan, medan andra bärare har titanfärgade modeller med svarta accenter.

Alla detaljer har äntligen kommit och kommer ihop. Medan information om LG G3 -datum och datum kom senare än väntat, kan konsumenterna nu vara säkra på att deras operatör kommer att ha enheten under de kommande dagarna.

Läs: LG G3 Review: En av de bästa Android -telefonerna som finns

För dem som undrar vad all spänning handlar om bör länken ovan förklara allt om nya LG G3. Erbjuder en fantastisk 5,5-tums Quad-HD-skärm med 2560 x 1440 upplösning samtidigt som den är mindre än enheter med mindre skärmar. Den har fantastisk batteritid och en enastående kamera med första funktioner i sitt slag. Användare kommer att vilja överväga LG G3 i sommar.