LG G3 Släppdatum Bekräftat med US Carriers MIA

Den helt nya LG G3 -smarttelefonen kommer officiellt att finnas tillgänglig över hela världen från och med imorgon den 27 juni, även om köpare i USA tyvärr måste vänta till ett sent datum. Med Galaxy S5 och HTC One M8 båda tillgängliga de senaste månaderna har konsumenterna väntat på något annat, och det är LG G3.

Denna vecka har varit hektisk för Android -användare, med Googles årliga utvecklingshändelse som delar information om Android Wear som ansluter till våra smartphones, som LG G Watch, och de har just släppt den första beta av Android L, nästa version av Android . Förlorad i all spänning är nyheterna om LG G3 som kommer i morgon.

Läs: LG G3 Släppdatum Ryktet Roundup

Meddelades redan i maj LG G3 -utgivningsdatum har varit ett mysterium sedan den första avslöjandet, även om LG själva lovade en global lansering före slutet av juni. Det datumet verkar vara rätt på målet, och tidigare i veckan bekräftade LG att morgondagen är det officiella lanseringsdatumet i en mängd olika regioner runt om i världen. Men inte en enda kommentar nämnde bärare i USA.

lg-g3-global

Köpare i USA var glada över att se den helt nya LG G3 tillbaka i maj och har tålmodigt väntat på mer information sedan. Både LG och bärare har dock alla varit extremt tysta om vad vi kan förvänta oss. De enda konkreta detaljerna, om vi kan kalla dem det, har kommit från den berömda (och vanligtvis korrekta) läckaren @evleaks som hävdar den 10 juli blir dagen då Verizon Wireless börjar erbjuda LG G3.

Den här nya smarttelefonen lanseras över hela världen i morgon, och även om alla fyra stora amerikanska flygbolagen bekräftade att de kommer att bära den, säger ingen när. Verizon LG G3-utgivningsdatum ryktas den 17 juli efter en veckas förbeställningar, men vi har ännu inte hört från AT&T, Sprint och T-Mobile angående den senaste och imponerande flaggskeppssmartphone.

G3-jämför

Tidiga rykten hade Storbritannien först med LG G3 som anlände den 1 juli, men istället verkar det som att de flesta regioner kommer att kunna köpa smarttelefonen från och med i morgon. Olåsta modeller borde vara tillgängliga från Amazon.co.uk, och vi kunde till och med se några olåsta modeller på Amazon i USA, utan någon specifik transportörs välsignelse.

Så hur är det med andra amerikanska flygbolag? Det är svårt att säga. Konsumenter och potentiella köpare har tålmodigt väntat nästan en månad sedan meddelandedatumet, men inga detaljer har dykt upp. AT&T, T-Mobile, Verizon och Sprint har alla varit tysta, även om de erbjuder erbjudanden och kampanjer på smarttelefonen.

Rykten har föreslagit att Sprint kommer att erbjuda den nya LG G3 den 25 juli, och vi hör till och med att AT&T kommer att göra några formella tillkännagivanden i slutet av veckan med en tidig release i juli före Verizon. De två föregående flaggskepps LG -enheterna anlände båda först till AT&T, så det var väntat igen 2014. Med det sagt pekar alla tecken på att Verizon blir först den 17: e.

Läs: LG G3 hands-on och visningar

LG G3 erbjuder den första skärmen på 2560 x 1440 Quad-HD-upplösning på alla enheter som lanserats i USA, och förväntas vara en av de bästa smartphonesna under 2014. Med en stor 5,5-tums Quad HD-skärm men ändå smala ramar behåller enhet till samma storlek som den mindre 5,1-tums Galaxy S5.

Verizon-G3

LG packade en imponerande 13 megapixel kamera med optisk bildstabilisering+ och en helt ny laser autofokus (en smartphone först) inuti enheten, samt ett massivt 3000 mAh batteri för användning hela dagen. Lägg till en elegant aluminium (men fortfarande plastisk) design, en kraftfull 2,5 GHz fyrkärnig processor med 2/3 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme och den senaste Android 4.4 KitKat, den här enheten kommer att göra det bra.

Det utlovade utgivningsdatumet i slutet av juni möts av LG från och med imorgon, men det inkluderar inte USA. Transportörer bör börja meddela vilken dag eller vecka som helst nu, och vi kommer säkert att uppdatera med alla detaljer när de blir tillgängliga.

Relaterade Artiklar

Back to top button