Lenovo Yoga Slim 7 Carbon Àr den lÀttaste 14-tums bÀrbara datorn nÄgonsin

0 Shares

Lenovo har meddelat Yoga Slim 7 Carbon, som man tror Àr den lÀttaste 14-tums bÀrbara datorn pÄ marknaden.

Som en del av varumÀrkets Tech World 2021 -evenemang har Lenovo presenterat en rad nya surfplattor och bÀrbara datorer.

En enhet som sĂ€rskilt sticker ut Ă€r Lenovo Yoga Slim 7 Carbon, som kommer att kallas IdeaPad Slim 7 Carbon i USA. Företaget hĂ€vdar att denna enhet Ă€r “i sin egen kategori av lĂ€ttaste övergripande bĂ€rbara datorer i branschen”.

Det Àr svÄrt att argumentera med den lÀtt stilta fraseringen, med en vikt pÄ bara 1,1 kg. Det Àr bara lite mer Àn en pÄse socker, utspridd över en smal (14,9 mm vid den tunnaste punkten) kolfiber- och magnesiumlegeringsramen.

Trots dessa smala proportioner Àr Lenovo Yoga Slim 7 Carbon en tuff kund, med en MIL-STD 810H-specifikation av militÀr kvalitet som bekrÀftar att den har överlevt nio vÄldsamma tester.

Den hÀr bÀrbara datorn Àr inte heller slumpen i specavdelningen. Den frontas av en 14-tums QHD+ OLED-skÀrm frÄn Samsung, som har en uppdateringsfrekvens pÄ 90 Hz, tÀcker 100 procent av DCI-P3-fÀrgomfÄnget och nÄr en topp pÄ 600 nits. Du fÄr ocksÄ möjlighet till en pekskÀrmsfunktion.

Det kan specificeras för att köra upp till en 8-kÀrnig AMD Ryzen 7 5800U CPU och en Nvidia GeForce MX450 GPU som tillval, tillsammans med 16 GB LPDDR4x RAM. Lagring kan gÄ upp till en 1 TB PCIe M.2 SSD.

Lenovo hÀvdar att Yoga Slim 7 Carbon -batteriet kan gÄ till 14,5 timmar pÄ en enda laddning och kan fÄ 3 timmars anvÀndning pÄ bara 15 minuter.

Du kan ocksÄ rÀkna med ett Dolby Atmos-högtalarsystem som innehÄller fyra frÀmre högtalare.

FörvĂ€nta dig att Lenovo Yoga Slim 7 Carbon kommer att sĂ€ljas i oktober, med priser frĂ„n 1 199 € / 1 289,99 dollar.

0 Shares