Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Lenovo Yoga 9i dubbelskärm 2-i-1 bärbar dator lanserad i Indien

Lenovo Indien har lanserat sin senaste innovation, Yoga Book 9i, som lovar att omdefiniera kategorin bärbara datorer med sin mångsidighet med dubbla skärmar, funktionalitet i flera lägen och exceptionella underhållningsmöjligheter. Enheten, som först tillkännagavs vid CES 2023, har genererat mycket spänning bland både teknikentusiaster och kreativa proffs.

Yoga Book 9i är byggd på Intel Evo-plattformen och drivs av den senaste generationen av Intel Core-processorer, vilket säkerställer en sömlös och kraftfull datorupplevelse.

Den har två 13,3-tums 2,8K OLED PureSight-skärmar, med 100 % DCI-P3-färgnoggrannhet och Dolby Vision HDR-stöd, som levererar extremt levande färger och skarpare kontrast för en oöverträffad underhållningsupplevelse.

Med sin dubbelskärmsteknik kan användare enkelt växla mellan bärbar dator, surfplatta och tältläge, anpassad efter deras produktivitetsbehov. Den eleganta och kompakta konvertibla formfaktorn möjliggör ökad flexibilitet, perfekt för hybridarbetsytor och användning på språng.

Ett av enhetens unika erbjudanden är foliostativet, som gör det möjligt för användare att arbeta bekvämt på resande fot, tillsammans med ett avtagbart Bluetooth-tangentbord och Lenovo-designat Smart Pen-stylusstöd för extra bekvämlighet.

Microsoft-samarbetet tillför sofistikerad programvara till Yoga Book 9i, vilket förbättrar produktiviteten, lärande, streaming, skapande och lätt spel, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg.

Lenovo Yoga Book 9i-specifikationer
 • 2 x 13,3″ 2,8K OLED-pekskärm, 400 nits ljusstyrka, 16:10 bildförhållande, 100 % DCI-P3 färgomfång
 • 13:e generationens Intel Core i7-1355U-processor
 • Intel Iris Xe-grafik
 • 16 GB LPDDR5X RAM, 1 TB PCIe Gen 4 SSD
 • Windows 11 / Windows 11 Pro
 • 2 x 2W + 2 x 1W Bowers & Wilkins-högtalare, Dolby Atmos-stöd
 • FHD IR+ RGB (5M USB) webbkamera
 • Base Pen 4.0, Folio-ställ, Bluetooth-tangentbord (allt ingår i kartongen)
 • 3 x USB C-portar (Thunderbolt 4 stöds), Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E,
 • Mått: 15,95 x 299,1 x 203,9 mm; Vikt: 1,34 kg
 • 80Wh batteri
Prissättning och tillgänglighet

Lenovo Yoga Book 9i kommer i färgen Tidal Teal och kostar Rs. 2 24 999,- och finns att förboka på Lenovo.com och i Lenovos exklusiva butiker.

Angående lanseringen sa Dinesh Nair, Director – Consumer Business, Lenovo India,

Lenovos Yoga förvandlas alltid och innovativt målmedvetet för att i förebyggande syfte tillgodose vår publiks krav, och våra senaste enheter bevisar just det. Vår hjälteprodukt för året, Yoga Book 9i, kommer med en unik uppsättning funktioner utformade för att ge kreativa sinnen möjlighet att skapa sin egen berättelse. Faktum är att hela det förnyade Yoga-sortimentet på ett unikt sätt tillgodoser de omfattande, mångfacetterade digitala och hybridbehoven hos moderna innehållsskapare och användare som är på språng och gör det möjligt för dem att uppnå obegränsade möjligheter.