Lenovo-telefon med kant-till-kant-skärm retad av vice president; Lansering förväntas den 14 juni

0 Shares

Lenovo har inte haft ett mycket händelserikt 2018 (eller till och med 2017?) Men ser ut som det kan förändras inom kort. Den kinesiska telefontillverkaren skulle snart kunna lansera en ny smartphone med all-display fascia, och det också utan några hack eller ram upp.

Avslöjandet kom från Lenovos vice ordförande, Chang Cheng, som lade upp en bild av telefonen på Weibo – den kinesiska sociala nätverkssajten. Enligt bilden kommer telefonen att ha sin skärm sträckt till hörnet med bokstavligen inga synliga ramar runt den.

Läs också: Android Things 1.0 Goes Official – Allt som du borde veta

Inga andra detaljer är kända om enheten för närvarande, förutom det faktum att telefonen kan komma att ha det högsta förhållandet mellan skärm och kropp på marknaden. Och Mr. Cheng har också organiserat en omröstning där fansen gissar samma aspekt. Han gav alternativ att gissa från – (a) 80% -84% (b) 85% -89% (c) 90% -94% eller (d) 95% och högre.

Speciellt visade teasern inte hela bilden av telefonen, så vi kan inte säga dig säkert var Lenovo ska placera den främre kameran. Eftersom närhetssensor och hörsnäcka kan placeras under skärmen är det uppgiften att justera selfie-kameran. Oavsett om Lenovo kommer att gå på Xiaomi Mi Mix-sättet för att sporta den på bottenramen eller hitta ett innovativt sätt som Vivo Apex för att sätta en infällbar kamera – bara tiden kommer att visa.

Läs också: JBL-länkfält med Google Assistant och Android TV tillkännages

Tillgänglighet för Lenovo utan telefon

Bilden avslöjar också numret 14 och 6, vilket antyder att Lenovo faktiskt kan lansera sin kant-till-kant-skärmsmartphone den 14 juni.

0 Shares