Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Lenovo S5 Bakgrundsbilder | Ladda ner

Här är den officiella lagersamlingen av Lenovo S5-bakgrundsbilder som du enkelt kan ladda ner till din smartphone eller surfplatta. Lenovo S5-bakgrundsbilder finns i ett medföljande paket eller så kan du ladda ner individuella bakgrundsbilder. Lenovo S5 är deras första smartphone som lanseras 2018. Vi förväntade oss att Lenovo skulle lansera sin nya smartphone under de första två månaderna av 2018, men så var inte fallet. Däremot har de lanserat sin första telefon 2018. Lenovo S5 är efterföljaren till S4 som lanserades förra året.

Som förväntat i 2018 års smartphone har Lenovo S5 bildförhållandet 18:9 och 1080 x 2160 pixlar 5,7 tums HD+-skärm. Enheten drivs av Snapdragon 625 med 4GB RAM och 64GB internminne som kan utökas upp till 256GB precis som andra smartphones 2018. Lenovo S5 har dubbla kamerasensorer med en 13MP monokrom sensor och den andra 13MP är RGB-sensor. När det gäller den främre kameran har den 16 MP främre kamera vilket är en god nyhet för selfieälskare.

Lenovo S5 Bakgrundsbilder |  Ladda ner 1

Lenovo S5 tapeter skiljer sig lite från andra mobila tapeter då de även innehåller lite vilda liv. Lenovo har försökt göra sina tapeter nära naturen och gjort ett mycket bra jobb i det. Varje bakgrundsbild ser väldigt spännande ut när den appliceras på en smartphones skärm. Dessa bakgrundsbilder är 1080 × 2160 i upplösning vilket är samma som telefonens skärm. Det finns totalt 28 tapeter. För att ladda ner din favoritbakgrund, klicka bara på din favoritbakgrund nedan och spara den på din enhet. Du kan också ladda ner alla bakgrundsbilder med hjälp av filen all-in-one.zip som finns tillgänglig nedan.

Ladda ner Lenovo S5 Bakgrundsbilder:

Vi har lyckats samla alla officiella bakgrundsbilder från Lenovo S5 som finns tillgängliga kan ses nedan. Du kan ladda ner dem genom att göra “Högerklicka och spara som” på PC eller trycka och hålla ned för att spara bilderna direkt på din Android-enhet.

Och om du inte vill ladda ner och spara selektiva bilder kan du komma åt det komprimerade paketet nedan. Detta komprimerade arkiv innehåller alla dessa bakgrundsbilder i en enda fil för dig så att du enkelt kan ladda ner dem alla.

Ladda ner: Lenovo-S5-Stock-Wallpapers.zip
Filstorlek: 22,52 MB

Låt oss veta vad du tycker om båda varianterna av smartphonen och bakgrundsbilder nedan i kommentarerna. Vi har också samlat några andra HD-bakgrundsbilder från Nokia 7 Plus och Asus Zenphone 5 Lite.