Lenovo lanserar Ideapad Slim 3-bärbara datorer på nybörjarnivå i Indien

Lenovo lanserade Ideapad Slim 3, en ny tunn och lätt bärbar dator, i Indien den 10 juni. Detta är en bärbar bärbar dator som drivs av 10: e generationens Intel Core-processorer med några extra säkerhetsfunktioner. Låt oss sjunka i detaljer.

Lenovo Ideapad Slim 3 bärbara funktioner

Lenovo Ideapad Slim 3 bärbar dator drivs av 10: e generationens Intel Core-processorer ihop med upp till 12 GB DDR4 RAM. Användarna har möjlighet att välja mellan SSD- och HDD-hybridlagring eller ha dubbelt lagringsutrymme.

LÄS OCH: HP Pavilion x360 14 och HP 14s med 10: e generationens Intel-processorer som lanserades i Indien


Lenovo Ideapad Slim 3 15-tums bärbar dator

Lenovo Ideapad Slim 3 är bara 19,9 mm tunn och finns i 14-tums och 15-tums skärmstorlekar som väger 1,6 kg respektive 1,85 kg. Skärmen har FHD-upplösning och mycket smala ramar längs vänster och höger kant. Ljudsystemet stöder Dolby Audio-teknik och det finns dubbla högtalare i 15-tumsvarianten.

För förbättrad säkerhet har Lenovo installerat en integritetslucka för webbkameror som gör det möjligt för användare att fysiskt stänga webbkameran när den inte används. Lenovo Ideapad Slim 3 bärbar dator har också en fingeravtrycksläsare på strömbrytaren. Q-kontrollteknologin erbjuder att växla mellan Max-läge, där CPU används för sin maximala effektivitet för prestanda och Stealth-läge för den tystaste användarupplevelsen. Ideapad Slim 3 följer också Cortana-stödet, Microsoft Virtual Assistant.

LÄS OCH: Xiaomi avslöjar lanseringen av Mi Notebook India den 11 juni

För anslutning stöder Lenovo Ideapad Slim 3 Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, två USB 3.1-portar, en USB 2.0-port, en HDMI 1.4b-port och en SD-kortläsare.


Lenovo Ideapad Slim 3 14-tums bärbar dator

”Lenovo är ledande inom tunna och lätta bärbara datorer. Med IdeaPad Slim 3 kan vi nu se till att våra kunder kan dra nytta av fjärrarbete, lärande och underhållning, eftersom de anpassar sig till en snabbt föränderlig miljö. Enheten erbjuder oöverträffad hastighet, intuitiv design och utmärkt säkerhet, vilket gör det till det rätta valet för dagens kunder i Indien ”, säger Rahul Agarwal, VD och VD, Lenovo Indien vid lanseringen.

Lenovo Ideapad Slim 3 bärbar dator Pris och tillgänglighet

Lenovo Ideapad Slim 3 är prissatt mellan Rs 26,990 och Rs 40,990 i Indien. Det finns två färgalternativ tillgängliga – Platingrå och Abyss Blue. Bärbara datorer säljs nu på Amazon Indien, Lenovos officiella webbplats och i Lenovos exklusiva offlinebutiker.

Relaterade Artiklar

Back to top button