Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Lenovo HX03F Spectra och HX03 Cardio Fitness Tracker lanserades: Pris, funktioner och specifikationer

Lenovo som erbjuder en rad konsumenttekniska produkter har lanserat två nya fitnessband, HX03F Spectra och HX03 Cardio, i Indien. De nya bärbara produkterna spårar ditt fitnessregime och övervakar ständigt hjärtfrekvens, rörelse och sovvanor med avancerad teknik.

Lenovo HX03F Spectra Key Specifikationer

  • Färg Stor skärm
  • Dynamisk pulsmätare
  • IP68 Vattentät kvalitet
  • Aktivitetsspårare
  • Multi-master gränssnittsbyte

Lenovo HX03 Cardio Key Specifikationer

  • 0,87 tum 128 * 32 punkter OLED-skärm
  • 80mAh Li-polymer batteri
  • Intelligent väckarklocka
  • Inkommande samtal, Informationspåminnelse
  • Avtagbar direkt USB-huvuddel

Läs också: Apple Watch Series 3 Cellular kommer till Indien med Airtel och Jio

Lenovo HX03F Spectra och HX03 Cardio-funktioner

Lenovos HX03F Spectra och HX03 Cardio är båda utrustade med teknik som automatiskt kan kontrollera hjärtfrekvensen var 15: e minut tillsammans med 24-timmars realtids pulsmätning. Dessutom kan de utvärdera små detaljer om ditt hjärt-BPM utan att störa träningen.

Läs också: Nya LG G7 ThinQ-läcka avslöjar det från alla vinklar

När vi talar om specifikationerna har Lenovo HX03F Spectra en stor färgskärm, en dynamisk pulsmätare, aktivitetsspårare och växling av flera mastergränssnitt. Det är också IP68-certifierat vilket gör det vattentätt. Lenovo HX03 Cardio har å andra sidan en 0,87-tums OLED-skärm, en intelligent väckarklocka och en avtagbar direkt USB-huvuddel. Det rymmer också ett 80 mAh batteri.

Dessutom kan banden enkelt synkroniseras med telefoner för att meddela dig om telefonsamtal, e-post, textmeddelanden och aviseringar från andra sociala medier.

Lenovo HX03F Spectra och HX03 Cardio Pris och tillgänglighet

Både Lenovo HX03F Spectra och HX03 Cardio kommer i svart nyans och har mjuka och lätta handledsremmar. Lenovos fitnessspårare är prissatta till Rs. 2 299 för HX03F Spectra och Rs. 1 999 för HX03 Cardio-fitnessband. Båda kommer endast att säljas på Flipkart.

Sebastian Peng, chef för Lenovo MBG Ecosystem, kommenterade lanseringen: ”Lenovo HX03 Cardio & HX03F Spectra smartband är ännu en ansträngning inom fitnessgenren. Den kombinerar modern innovation och teknik med Lenovos betrodda arv från rendering av smarta enheter. Vi har stora förväntningar från den indiska marknaden där andelen bärbara enheter förväntas öka betydligt de närmaste åren. ”

Asus Zenfone Max Pro M1 Review – Ett livskraftigt Redmi Note 5 Pro-alternativ