LED -TV med direktvisning är LGs skrattretande svar på Samsungs The Wall

Vad hände nyss? LG har ökat ante i kategorin ultra high-end hemmabioskärm med introduktionen av dess Direct View LED Extreme Home Cinema Display. Konceptet liknar Samsungs The Wall TV, förutom att det istället för att fokusera på kommersiellt bruk är avsett för hemmabio.

Inställningar erbjuds i olika storlekar och prestanda, från blygsamma 2K -inställningar till 8K -konfigurationer, i olika skärmstorlekar.

2K -alternativet erbjuds i fyra storlekskonfigurationer, enligt LGs produktsida, inklusive ett Dual2K Ultra Stretch -format som tar skärmstorleken upp till 196 tum.

LGs 4K -alternativ erbjuds också i fyra olika storlekar och format, inklusive en bas 4K Ultra HD -inställning som mäter 163 tum och en Dual4K Ultra Stretch -konfiguration som är 393 tum bred.

Om det på något sätt fortfarande inte räcker, kanske en 8K -konfiguration passar räkningen. Morfar till dem alla, 8K Ultra HD 325-tums modellen sätter verkligen teatern i hemmabio. Denna modell har en pixelhöjd på 0,93 mm och har LGs Deep Black -teknik samt ett kontrastförhållande på 150 000: 1 (@10 lux). LG säger att det minsta rekommenderade visningsavståndet är bara 5-6 fot, men det verkar väldigt nära för en skärm av denna storlek.

Det väger också 2222 pund och förbrukar upp till 16,560 watt, men de kommer sannolikt inte att vara hinder för någon som seriöst överväger detta alternativ.

Alla Direct View LED-hemmabioskärmar levereras med fem års förlängd garanti och tre års LG Total Care Health Check, där en LG-auktoriserad pro kommer att besöka två gånger om året för att säkerställa att alla komponenter fungerar enligt specifikationerna.

Priser och tillgänglighet nämndes inte, men om du vill att LG ska kontakta dig angående detaljer måste du fylla i formuläret på LG: s webbplats för att få bollen att rulla.

Relaterade Artiklar

Back to top button