League of Legends-uppdateringsproblem – varför uppdaterar inte LoL mig?

League of Legends är ett spel som spelas av tusentals användare. Detta anses vara mer än ett videospel eftersom mycket seriösa (riktiga pengar) tävlingar hålls i det. Av denna anledning vill ingen ha ett fel när den här titeln körs. Kommer ihåg det idag får du reda på varför ligan inte uppdaterar mig?

Om du är en av dem som har haft detta misslyckande måste dina känslor vara arga och ledsna eftersom detta misstag kan kosta dig timmar av icke-returnerande spelande såväl som pengar (om du är ett proffs). Men oroa dig inte eftersom det inte kommer att bli några fler problem efter denna handledning. Observera dock att dessa lösningar inte kommer att fixa någon League of Legends-bugg, bara en uppdatering.

Till exempel, för att lösa det stora League of Legends-felet (som visas nästan alltid), måste du följa andra steg.

Varför uppdaterar inte LoL mig?

Det första du bör veta är att du inte är ensam på den här båten eftersom detta haveri är mycket vanligt i gemenskap, Så frågan är varför LoL inte uppdaterar mig? är permanent. Speciellt om man tar hänsyn till att spelet vanligtvis inte ger orsaken till felet.

En av huvudorsakerna är detta en av filerna blir skadad när spelet uppdateras med en patch (vanligtvis på grund av en internetkrasch). En annan är att servrarna misslyckas på grund av antalet personer som försöker ladda ner uppdateringen samtidigt.

Poängen är att hantera miljontals människor på en server samtidigt är en ytterst svår uppgift som inte ens Riot-experter alltid kan utföra med 100 % effektivitet.

Även det nämnda felet kan uppstå på grund av ett nytt antivirusprogram, som kan upptäcka uppdateringen som ett omedelbart hot och blockera nedladdningar (detta är minst troligt, men det händer).

Oavsett vilket av dessa problem som påverkar dig måste du hitta en lösning som får dig att gråta i hörnet av rummet. Nu när frågan uppstår varför inte uppdaterar mig? Det är dags att gå vidare till lösningarna.

Enkla lösningar på detta dåliga misstag

Den första lösningen du måste prova är den enklaste av alla, men du måste göra detta för att utesluta det. Detta är avinstallera och installera om spelet. Detta kan vara jobbigt, men det är värt att göra eftersom det har visat sig vara en effektiv lösning.

Som en andra lösning kan du inaktivera ditt antivirusprogram. Om du gör det bör felet åtgärdas om det är problemet som blockerar hotet. Stäng därför av ditt antivirusprogram och slå sedan på det igen när du har laddat ner filen Uppdatering.

Använd en körbar patch

Detta kan vara den bästa lösningen på ditt problem och kommer troligen att lösa dina tvivel. Hur uppdaterar jag League of Legends om jag får ett felmeddelande? Det är också helt lagligt i alla avseenden. I princip får du uppdateringen från en fil körbar fix som finns i spelmapparna.

För att göra detta måste du gå till huvudspelmappen på din dator och navigera genom den tills du hittar avsnittet “Rad”, ange den och klicka sedan på “Projekt“.

Den här åtgärden låter dig välja lolpatcher, gör det och öppna sedan “Släpps“(Den med siffrorna i namnet) för att slutföra träffen”Ordna”Som tar dig till en annan sektion där du kan köra lolpatcher.exe. När du gör detta kommer spelet att uppdateras till den senaste tillgängliga versionen.

Och vips, på så sätt vet du redan tillräckligt för att kunna säga att du har svarat på frågan varför LoL uppdaterar mig inteoch lämnade även några tips om hur du åtgärdar det här problemet snabbt och enkelt. Om du har provat alla och ingen av dem fungerar, bör du försöka uppdatera League of Legends manuellt för att se om du kan komma in på det här sättet.

Så gå nu till ditt spel och börja tillämpa vart och ett av tricken du lärt dig för att äntligen kunna ta det till den slutliga versionen. Kom ihåg att det finns andra sätt att lösa detta problem, men de du såg idag borde räcka.

Relaterade Artiklar

Back to top button