Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

League of Legends animerade serie som premiär snart

Arcane, den animerade serien av League of Legends

League of Legends väcker oändliga passioner och inte bara för videospelet utan också för berättelserna kring deras karaktärer. Och det är att fördjupning för många, att gräva i dem är det som verkligen är attraktivt. Det är därför som saker relaterade till en film eller serie tillkännages genererar det alltid mycket spänning.

År 2019 tillkännagavs det först och utnyttjade League Of Legends liga-jubileumsfirandet, utvecklingen av en ny serie baserad på universum i det populära Riot-spelet. Ett år senare, det året som många av oss skulle vilja glömma för allt det har inneburit, meddelade företaget själv att det skulle försenas på grund av pandemin som du kanske redan har föreställt dig.

Men nu har vi goda nyheter och det är Arcane har premiär i slutet av året, på hösten. Så här har Netflix precis bekräftat det på sociala nätverk, med ett litet 19 sekunders videoklipp som visar oss några snabba bilder, men tillräckligt attraktiva för att önska att premiärmomentet kommer.

Vi kan inte berätta många saker om själva serien. Dessutom kan vi praktiskt taget inte berätta någonting eftersom den här teasern är de första bilderna som ses och det är inte det jag lär ut mycket. Ändå räcker det lilla som ses för att tro att det kan vara en av de mest attraktiva produktioner baserade på årets videospel. Så vi måste ha tålamod fram till dagen för premiären under hösten i år 2021.

Netflix satsar på en värld av videospel

Produktionen av detta animerad serie baserad på League Of Legends från Netflix är något som verkligen inte överraskar längre. Företaget har samarbetat med olika studior för att producera andra som har uppnått betydande framgångar på plattformen.

Visst Castlevani-seriena, som kommer att ha en ny säsong senare denna månad. Och även andra som redan har tillkännagivits och som kommer att inspireras av viktiga och välkända spel som Tomb Raider eller till och med Dota 2. Allt detta utan att glömma The Witcher, även om det finns en riktig actionserie och inte animering.

Det som är tydligt är att de är innehåll som de gillar och genererar mycket förväntningar. Eftersom en del av den potentiella publiken som plattformen har just nu har vuxit med videospel, så är det logiskt att tro att alla dessa produktioner kommer att väcka deras uppmärksamhet. Så bra för Netflix som ägnar tid och resurser åt att vara serier.

Dessutom kommer Riot också att vara bra eftersom League Of Legends-universum alltid har haft mycket potential att expandera utöver videospelet som vi alla känner till.