Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Lava skapar Guinness världsrekord för största mobiltelefonmosaik

Lava Mobiles har meddelat att de har satt ett nytt Guinness världsrekord för att uppnå den största animerade mobiltelefonmosaiken i form av den indiska flaggan. Rekordet uppnåddes med 1206 smartphones på DLF Mall, Noida.

Denna anmärkningsvärda bedrift åstadkoms med hjälp av Lava Blaze 2-smarttelefoner, med en officiell domare från Guinness World Records på plats för att bekräfta prestationens äkthet.

Presidenten och affärschefen för Lava International, Sunil Raina, uttryckte sin stolthet över att Indien slog detta rekord, särskilt eftersom det sammanfaller med landets 77:e självständighetsdag.

Han betonade betydelsen av framgången och lyfte fram framgången med Agni 2 som ett bevis på potentialen hos indiska tekniska produkter.

Utöver denna rekordstora prestation har Lava Mobiles nyligen avslöjat en rad innovativa smartphones, som Yuva 2, Agni 2, Blaze 5G och Yuva 2 Pro. Dessa erbjudanden spelade en betydande roll i den anmärkningsvärda tillväxten på 53 % år-för-år (YoY) som observerades under andra kvartalet 2023, som rapporterats av Counterpoint Research.

Sunil Raina, VD och affärschef, kommenterar tillfället, Lava Internationalsa,

Vi är mycket stolta över att se Indien slå rekordet i att bygga den största animerade mobiltelefonmosaiken i form av den indiska flaggan. Detta är en hyllning till nationen på dess 77:e självständighetsdag och markerar ett firande av framgången med Agni 2 – som slog sönder föreställningen att indiska tekniska produkter inte kan lyckas. Vi är stolta över att ha satt detta rekord.