Lava Probuds TWS-öronsnäckor med omedelbar “Wake and Pair Technology” lanseras för Rs. 2199

Lava, en indisk tillverkare av smartphones och funktionstelefoner, har meddelat sitt inträde på marknaden för verkligt trådlösa hörlurar, med lanseringen av Lava Probuds. Dessa hörsnäckor har ett MediaTek-chipset, 25 timmar lång batteritid, IPX5-certifiering och mer.

Probuds har 11,6 mm avancerade drivrutiner, som hävdar bra stereoljud och basprestanda över ett brett spektrum av frekvenser. Den ansluts via Bluetooth 5.0, den har MediaTek Airoha-chipset inuti, och den stöder omedelbar “Wake and Pair Technology”, som slår på och ansluter headsetet så fort fodralet är öppet.

Hörsnäckorna är IPX5 vatten- och svettbeständiga, och de har inbyggda kontroller för ljud och samtal. Varje öronsnäcka har ett 55mAh-batteri, som räcker i 5 timmar på en enda laddning, och 500mAh-fodralet kan förlänga batteritiden med ytterligare 20 timmar.

Lava Probuds kommer att säljas på Lava E-Store, Amazon och Flipkart den 24 juni kl. 12.00 och framåt. Det kommer att kosta Rs. 2199, men för ett introduktionserbjudande kommer Lava Probuds att kosta till Rs. 1, så långt lagret räcker.

I en kommentar till lanseringen sa Tejinder Singh, Head-Product, Lava International:

Probuds by Lava är högpresterande öronsnäckor för moderna audiofiler. Produkten har utvecklats med tanke på arbets- och fritidsbehoven och är i linje med Lavas anda att utveckla produkter specifikt för den indiska publiken. Med Probuds siktar Lava på att ha en betydande andel i TWS-utrymmet eftersom studenter och kontorsbesökare letar efter öronsnäckor som kan underlätta deras arbete/studier hemifrån och till och med tillgodose deras underhållningsbehov.

Relaterade Artiklar

Back to top button