Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Låt oss prata pinnar

I helgen var jag på NC Auto Show med några vänner; det var min första gång på NC Auto Show och jag åkte inte dit med otroligt höga förväntningar (vi får inte samma kaliber av bilar i NC som du skulle se på Genève eller NY-utställningar :)…) , men det blev ganska intressant.

Vi gick i princip runt och jämförde kopplingar och växlar på nästan alla bilar där ute. Mike Andrawes följde med oss ​​och vi kom fram till att Mike och jag har helt olika åsikter om vad den ideala stickan är. Mike är mycket mer en RX8-växlingskille medan jag föredrog 911-växeln de hade på golvet; Jag gillar det korta kastet för många av Honda/Mazda-växlarna men de är lite för hackiga för min smak. Det är synd att det inte finns någon nytta däremellan, även om jag kommer att tillägga att jag är säker på att många av dem mjuknar upp när motorn faktiskt är igång och de har en handfull mil på sig.

Den nya Mustangen ser oändligt mycket bättre ut personligen än den nuvarande gen Mustangs, jag tycker definitivt att det var en bra förbättring. Det ser fortfarande lite skrymmande ut men det är en enorm förbättring; Jag gillar det.

Jag var besviken över att nya C6 Vette inte var där eftersom det är den första Vette sedan Z06 som jag har varit exalterad över. Jag är fortfarande mer hög/free varvmotorfantast, men den lättare, lite mindre, kraftfullare C6:an väcker min nyfikenhet lite.

Skiftaren i Crossfire var fruktansvärd; den var otroligt slarvig, saknade någon form av definition, var fjädrande otrolig och kändes bara billig. Stylingen av Crossfire är unik men jag ser ärligt talat inte att den är någon stor hit.

Jag hade sett den nya BMW 5-serien personligen tidigare och jag hatade den; de hade 5-serien på utställningen och jag fortsatte att hata den men jag kom också till insikten att jag inte tycker att interiören är så imponerande heller. Jag ska erkänna att jag vanligtvis inte följer normen när det kommer till att tycka att en interiör är snygg (t.ex. jag tycker att Audi interiörerna är snygga när det kommer till byggkvalitet men jag är inte särskilt imponerad av dem när det gäller styling ). Jag gillar det jag har sett från sketcherna av den kommande 3-serien, men jag tycker att 5:an är helt fel. Jag hatar 6-serien också. Om du verkligen vill se hur förvirrande mina perspektiv är, skaffa detta: Jag gillar Z4:ans styling (minus nosen). Mike säger att jag har ett skevt perspektiv på bilar.

RX8 är trevlig och jag föredrar den free-varvningsinställning till 350Z (jag har alltid varit ett fan av finess) men jag ser inte att den bilen lyckas alls. Utformningen av RX8 är helt enkelt för konstig och faktum är att de flesta människor kan känna 350Z:s vridmoment, medan den stora majoriteten av bilköpsmarknaden aldrig kommer att varva RX8 tillräckligt högt för att få en uppskattning för motorn (jag Jag pratar inte om bilmänniskor, jag pratar om person x som gillar hur bilen ser ut och inte vet något om det annars). 350Z ser också ut mycket bättre än RX8; det är synd att ankomsten av en RX7-efterträdare verkar vara beroende av RX8-försäljningen.

Hmm, låt oss se vad jag mer hade förvirrande åsikter om… Evo VIII är intressant, den är lite för pojkracer för mig men du kan inte slå hastigheten; Jag skulle vilja köra en. S2000 fascinerar mig fortfarande eftersom det är ett ljus, free-varv, mycket spårbar cabriolet (vars topp faller på ett otroligt få antal sekunder). Den nya TL är en techgeeks dröm, även om jag inte är en FWD-kille kan du inte slå mängden coola leksaker som Acura kastade in i den bilen. TL är den typ av bil som du absolut måste köpa en bluetooth-telefon till.

Bilen som jag ser mest fram emot i år är nya Elise. Elise är symbolen för en förarbil och den kommer äntligen att bli gatulaglig här i USA utan ändringar i år. Tyvärr ser det ut som att bilarna kommer att ha åtminstone en del av en markering i år om inte efterfrågan är betydligt lägre än vad jag har hört. Jag kommer att ta viktbesparingar över mer kraft vilken dag som helst.

Oj, jag har bloggat 🙂