Lär dig hur du skickar gåvor på Badoo Live gratis utan krediter eller mynt – ta reda på det här

0 Shares

Tekniken har revolutionerat och till och med påverkat hur vi möter andra människor, och Badoo är en av de plattformar som bevisar det. Denna plattform har vunnit popularitet de senaste åren och kommer med spännande uppdateringar inklusive möjligheten skicka presenter på Badoo Live gratis utan krediter eller mynt.

Den nya Badoo-funktionen gör det möjligt skapa dynamik mycket mer intressant med andra användare. Detta genererar vissa belöningar som du kan använda för att skicka gåvan till den valda kontakten.

Vet du redan vad Badoo är?

Sociala nätverk är de mest använda plattformarna i världen. Vissa sociala nätverk kännetecknas av att de innehåller mer information, andra är mer kommersiellt praktiska.

Och äntligen finns det sociala nätverk som är bra för att träffa andra människor. Antingen för att bredda bekantskapskretsen … eller i jakten på en möjlig kärleksrelation.

Badoo tillhör den senare gruppen. Etablerat 2006 under ledning av Andrey Andreev. Det anses att ett av de viktigaste sociala nätverken i Ryssland. År 2018 hade plattformen över 395 miljoner registrerade användare.

Applikationen fungerar i den sk “Freemium”-läget, där den har en gratisversion och en premiumversion. Därför kan vissa element eller funktioner endast användas om du betalar för det.

Tillgänglighet i olika regioner

Förutom att vara en av de viktigaste ryska apparna har Badoo haft en stor expansion. Under åren har plattformen varit tillgänglig praktiskt taget i alla latinamerikanska länder.

Likaså är dess användning mycket vanlig i länder som Frankrike, Italien och Spanien. All denna popularitet har medfört Badoo är erkänt i över 180 länder.

Badoo, nätfiske och blockering

Tillgången till registrerad användarinformation på denna plattform har orsakat många problem. Å ena sidan användes Badoo användardata för att stjäla identitet.

Men alla kriminella är inte helt smarta. Vissa profiler gav tydliga indikationer om olagliga intressen. På så sätt underlättar vissa länders underrättelsearbete.

Andra valde helt enkelt att avsluta problemet vid roten. Vissa länder håller helt enkelt inte med om tillgängligt innehåll delas på Badoo. Till exempel blockerade Iran plattformen i mitten av 2010.

Skapa ett konto på Badoo

Trots de olägenheter som orsakats, Badoo är fortfarande ett bra alternativ till att träffa människor. Du kan komma åt plattformen från en dator eller en Android- eller iOS-mobilenhet.

Att skapa ett konto är extremt enkelt. Antingen från webbversionen eller från appen behöver du bara ange dina personuppgifter. Skapa din profil och börja chatta eller skicka presenter på Badoo Live gratis.

Hur skickar jag gåvor på Badoo Live gratis utan krediter eller mynt?

Badoo Live är en ny version av plattformen. En funktion som har väckt stor uppmärksamhet på grund av sin etablerade dynamik. Det räcker inte längre att bara bläddra i användarens profil … Du kan också interagera live!

Badoo Live är därför en streamingtjänst där du kan sända vad du gör och interagera med andra. På grund av det enkla faktum att göra överföringen du kommer att börja tjäna mynt. Dessa mynt kommer att användas för att skicka presenter.

Kan jag skicka presenter utan krediter eller mynt?

När du försöker skicka en present kommer du att se den direkt varje gåva kräver ett visst antal mynt. Därför är det inte möjligt. Om du inte vill spendera dina mynt kan du möta några av utmaningarna Badoo ställer under sin sändning.

Eller bara möta utmaningar eller uppfylla önskemål från andra användare i utbyte mot mynt för att skicka gratisgåvor på Badoo Live.

Vad väntar du på att prova detta?

Den nya versionen av Badoo är mycket viktig komma ut på en plattform som har flyttats under lång tid. Kommer du att göra det bästa av det? Skapa ett konto och börja tjäna mynt för att skicka presenter på Badoo Live!

0 Shares