Lär dig hur din advokatbyrå kan öka webbplatstrafiken

0 Shares

Om du äger en advokatbyrå måste du veta hur mättad denna marknad är. Konkurrensen är mycket hög; oavsett om de använder fusioner, förlitar sig på sina advokaters expertis och pedagogiska meriter, investerar i innovativ teknik som kommer att öka kundupplevelsen eller erbjuda mervärde. Olika advokatbyråer spelar på olika styrkor för att klättra sig upp till toppen. För att skapa en plats för dig själv på den juridiska marknaden och undvika att bli begravd i konkurrensen måste du vara uppmärksam på ditt företags onlinenärvaro. Internet spelar nu en viktig roll för företags framgång oavsett bransch. Även om det finns många sätt på vilka du kan växa ditt företag och attrahera nya kunder, är ditt företags webbplats ett av de mest säkra sätten att göra det. Att lära sig att använda Internet för ditt företags fördel är dock inte lätt, och det är därför vi är här för att lära dig hur din advokatbyrå kan öka sin webbplatstrafik.

närvaro på nätet

Riktade vs. Regelbunden trafik

Den juridiska verksamheten, beroende på vilken typ av tjänster du erbjuder, är mycket fokuserad. Till exempel, om din advokatbyrå är specialiserad på personskade- eller försäkringslagstiftning, kommer du sannolikt att få kunder som just hade hamnat i bilolyckor. Dina advokater kanske inte är tillräckligt erfarna för att hantera ärenden om bolags- eller miljölagstiftning. Det vill säga att klienter som söker juridisk hjälp vet exakt vilken typ av hjälp de behöver och kommer sannolikt att använda specifika sökord, som “bilolycksadvokat (i deras stad)”, i motsats till att bara knappa in “advokat” när de söker på nätet . Det är därför du måste arbeta med att öka ditt företags riktade trafik istället för vanlig trafik.

Riktad webbplatstrafik betyder en som är direkt intresserad av eller aktivt söker efter den typ av tjänster, varor eller information som en webbplats erbjuder. Webbplatstrafik som är riktad attraherar leads som sannolikt kommer att få värde av webbplatsen, till skillnad från en som av misstag kommer till webbplatsen. Antalet tid människor spenderar på en webbplats och eventuella interaktioner de gör (fylla i kontaktformulär, prenumerera på e-postlistor, etc..) kan identifiera riktade besökare.

sökmotoroptimering

För att öka riktad webbplatstrafik måste du först fokusera på att skapa relevant, fördelaktigt och SEO-innehåll. Människor använder vanligtvis webben för att söka information; de vill veta om ditt företag är tillräckligt skickligt för att hjälpa dem. Advokatbyråns marknadsförare på https://www.consultwebs.com/ föreslår att du måste erbjuda din publik lärorikt och användbart innehåll genom blogginlägg, poddsändningar, artiklar eller forskning på din webbplats. Till exempel kan advokatbyråer för personskada tillhandahålla en artikel med titeln “Vad du behöver göra vid personskada.” Detta innehåll måste dock “optimeras” så att sökmotorn känner igen det som relevant information. De tre aspekterna av SEO är förtroende, relevans och auktoritet. Ditt innehåll måste i så fall vara originalt, engagerande och relevant. Det måste vara till hjälp för de som söker. Du bör använda rätt sökord eller vanliga ord som potentiella kunder kan söka efter i hela ditt innehåll.

Lokalisering

Lokalisering är en viktig aspekt i flera branscher, inklusive den juridiska verksamheten. Chansen är stor att personer som söker efter advokater inte är intresserade av att hitta en som bor i ett annat land, oavsett deras kompetensnivå. Det är därför du bör överväga att införliva lokal SEO i ditt innehåll. Av denna anledning lanserade Bing och Google de lokala produkterna för att rankas tillräckligt högt på båda sökmotorprodukterna. På detta sätt, när någon söker efter en advokatbyrå på sin (och din) plats eller låter sökmotorn spåra sin nuvarande plats, kommer din advokatbyrå att dyka upp bland andra lokala resultat eller på “kartpaketet”. För att göra det kan du se till att det finns tillräckligt många referenser till ditt företags plats i ditt innehåll.

Kvalitet bakåtlänkar

Bakåtlänkar är länkar på andra webbplatser som omdirigerar läsare till din webbplats, som en referens till visst innehåll eller som en källa till ytterligare information. Bakåtlänkar utgör en stor faktor för att bestämma din webbplats ranking på en sökmotor när det kommer till SEO. Kvalitetsbakåtlänkar kan hjälpa till att leda fler relevanta kunder till din webbplats och få sökmotorn att tro att din webbplats är viktig.

webbdesign

Nuförtiden spelar Internet en stor roll i framgången för olika företag. Människor söker på Internet för att hitta all slags information, produkter eller tjänster; eftersom nästan alla branscher nu är mycket konkurrenskraftiga kommer relevanta resultat att dyka upp omedelbart. Människor behöver sällan gå förbi de första 5 eller 6 resultaten för att hitta det de letar efter, och det är detta som gör din rankning på webben väldigt viktig.

0 Shares