Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Lär dig allt om Veek: operatör som tar med gratis telefoni till Brasilien

Tekniska innovationer slutar inte anlända till Brasilien, med nya tjänster som kommer hela tiden. Detta är fallet nu för Veek. Men vad är denna nyhet? Stanna hos oss och i slutet av detta innehåll vet du exakt vad det handlar om.

Vad är Veek?

Veek är en leverantör av mobiltelefontjänster som lovar, när de kommer hit, att inte debitera någonting för allmänheten som väljer att använda produkten. I det här fallet, enligt företaget, kommer den potentiella vinsten att komma från annonser som finns på tjänsten.

Varumärkets mål är att försöka konkurrera med de tjänster som redan är etablerade i landet. Fokus är att garantera de kunder som använder förbetalda planer och ofta slutar med noll saldo. I det här fallet skulle det vara ett utmärkt alternativ att ha en produkt utan kostnad för att lämna de traditionella operatörerna och använda Veek.

Hur använder man Veek?

Och hur kommer det att fungera för kunder som är intresserade av att vara Veek-användare? Ingen stor hemlighet. Ett alternativ är att ladda ner tjänstens applikation till din mobiltelefon. Den andra är att köpa chipet som hänvisar till märket. På företagets hemsida är kostnaden cirka 50 R$.

Med detta kommer den intresserade redan att ha telefonlinjen installerad, redo att användas. Det är dock anmärkningsvärt att inte alla regioner i Brasilien är inom Veeks täckningsområde ännu, vilket kan väga mot en större massifiering av produkten till en början.

Nio delstater, plus det federala distriktet, har redan tjänsten tillgänglig. De är: São Paulo, Rio de Janeiro och Minas Gerais (regionen Belo Horizonte) i sydost; Paraná och RIo Grande do Sul, i södra delen av landet; Goiás och det federala distriktet, i Mellanvästern; Maranhão och Bahia, i nordost; förutom Amazonas, i norra Brasilien.

För att ta reda på om det finns täckning i området där du bor kan den som är intresserad av Veeks tjänst gå in på den officiella hemsidan och ange sitt postnummer, för att omedelbart göra en förfrågan om tillgänglighet.

Fördelar för dem som väljer Veek

Att inte ta betalt för tjänsten som erbjuds är redan en bra idé för allmänheten, men vad exakt erbjuder Veek? Detta är en viktig fråga, då det faktum att det är gratis inte i sig innebär en stor fördel, om tjänsten inte är kompatibel med behovet av användning.

När det gäller detta märke erbjuder det 4 GB mobildata, för internetanvändning, applikationer och tjänster som kräver en anslutning. I grund och botten, nuförtiden, allt vi gör på mobilen. Plus obegränsade samtal. Det här är planen som heter Fremium, helt gratis och gratis.

Premium har heller ingen ekonomisk kostnad. Genom att se reklam varannan timme garanterar kunden ytterligare fördelar, som obegränsat med SMS och 1 GB extra för internet. Med andra ord, en uppgradering från den helt kostnadsfria och annonsfria planen.

Dessa är därför några av de viktigaste egenskaperna hos Veek, som kommer till Brasilien för att bli ännu en aktör på marknaden för mobiltelefonioperatörer.

Gillade du det här innehållet? Kolla in andra texter på vår portal och fördjupa dig ännu längre i världen av teknik och innovationer som kommer till Brasilien.