Lanseringskampanj för OnePlus Nord 2 5G! Köp och få gratisprodukter

OnePlus Nord 2 5G kommer och det bästa av det är med en kampanj, ta reda på mer om det i den här artikeln

OnePlus Nord 2 5G har tillkännages och kommer redan med nyheter och kampanjer. Låt oss i den här artikeln se några funktioner i denna fantastiska utgåva. Dessutom, låt oss förstå mer om den här lanseringskampanjen och lära oss om de gratiserbjudanden du kan tjäna.

OnePlus Nord 2 5G kommer med nyheter

One Plus nord 2 5g ny mellanprodukt

Mobiltelefonen kommer med bra specifikationer, bland dem hittar vi en kamera med 50 MP-sensor, och en skärm med Fluid AMOLED-teknik. Samma teknik som finns i många mobiltelefoner av märket, som redan sagt en av höjdpunkterna är dess nya processor.

Mediateks Dimensity 1200-AI har åtta kärnor med 3GHz Ultra-Core, den är dedikerad till spel, har ett inbyggt 5G-modem och större effektivitet med fokus på artificiell intelligens. Den har en kameradesign inspirerad av OnePlus 9-linjen. Med tre linser har den huvudsensorn på 50 MP, plus en ultravid lins med 8 MP-sensor och en enklare 2 MP-sensor med skärpedjup. Den främre kameran har en upplösning på 32 MP.

one plus nord 2 tillkännages äntligen

Dessutom har den snabb laddning och lång batteritid. Gillade du sammanfattningen vi såg om nybörjarmobilen? Det bästa vi kan berätta är att han kommer till butiker med nyheter. Låt oss se nedan vad som är nytt och hur man får det.

Nord 2 5G kommer med flera presenter

njut av denna kampanj

Den nya mobilen från OnePlus kommer i butik för värdet av 584,29 USD något runt om BRL 2 900,00 utan skatter. Men på Aliexpress kommer du att ha en oslagbar nyhet, under perioden 26:e till 28:e juli, när du gör köpet kommer du att få några överraskningar. En är den otroliga prissänkningen för 419,00 USD något runt om BRL 2 100,00 utan skatter. Andra överraskningar inkluderar:

  • I de första 50 köpen får användarna en låda med presenter från själva butiken.
  • Vid första köp av OnePlus Nord CE 5G-versionen får du OnePlus Buds Z-hörlurarna gratis.

För att dra nytta av denna kampanj och dessa gratiserbjudanden, klicka här och gå direkt till produktens webbplats på Aliexpress. Dra nytta av kampanjen från 26-28 juli, spara dina pengar och få gratis presenter.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button