Lansering av iOS 14.6, macOS 11.4 och andra Apple-system

0 Shares

Stöd för Apple Music-nyheter och mer

Bland höjdpunkterna som vi kan hitta i alla dessa versioner av Apple-enhetsprogramvara är nyheten som nyligen tillkännagavs för sin strömmande musikplattform. Förlustfri ljudfunktioner för Apple Music , som ska återge innehåll utan kvalitetsförlust, finns nu tillgängligt tillsammans med andra funktioner som rumsljud eller Dolby Atmos. Naturligtvis, kom ihåg att den maximala kvalitetsfunktionen inte är tillgänglig för någon av Apples hörlurar, hur paradoxalt det än låter, fast med andra som kan anslutas via 3,5 mm-uttag och i HomePod och HomePod mini, fast i den senare kommer att vara så i framtiden.

apple music hi-fi

En annan ny funktionalitet som vi hittar är relaterad till AirTags . Det faktum att detta tillbehör har funnits på marknaden så kort tid innebär att det har en större marginal för att föra nyheter och vad vi kan hitta i dessa programversioner är det som är relaterat till att kunna lägga till en kontaktmail vid förlust . Vi minns att det hittills bara var tillåtet att lägga till telefonnumret.

Support har också lagts till för Apple Podcast-prenumerationer, företagets nya plattformssystem för podcasters att lägga till betalt innehåll genom prenumeration. Till detta läggs kompatibiliteten med Apple Card Family, att kunna lägga till upp till fem personer på samma kort, även om vi kommer ihåg att denna finansiella produkt fortfarande är exklusiv för USA. Som en sista detalj, förbättringar i Voice Over har även lagts till så att personer med syn- och/eller rörelseproblem kan låsa upp iPhone med rösten när den har startats om.

Fixa många buggar och ta med säkerhetskorrigeringar

Något som Apple alltid implementerar i sina uppdateringar är buggfixar och i dessa fall skulle det inte bli mindre. Det finns de som kan lida av små prestandaproblem, fel med Bluetooth-tillbehör och till och med omöjligheten att låsa upp iPhone med en mask medan du har Apple Watch. Allt detta verkar redan vara fixat i den här versionen, liksom felen relaterade till iPad, Mac och Apple TV.

WWDC 2021

Vi ser också de alltid viktiga säkerhetskorrigeringarna som gör enheter mycket säkrare mot potentiell skadlig programvara. Och kort sagt, det finns lite mer att berätta och även om de verkar lite nya jämfört med vad som ses i versioner som iOS 14.5, är det normalt att bromsen har trampats på lite om vi tar med i beräkningen att WWDC 2021 är precis runt hörnet. Denna konferens börjar den 7 juni och iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8 och tvOS 15 kommer att presenteras med en lista över nyheter som kommer att vara mycket större än de senare.

0 Shares