Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Lägger till några nya spel

Som utlovat har vi arbetat på att lägga till några nya spel till benchmark-sviten för del II. Vi lägger till cirka 5 nya spel till sviten, vilket ger oss upp till totalt 20 spel, men vi jobbar fortfarande på att sätta ihop riktmärken så jag meddelar dig när vi har en slutlig sammanställning av antalet spel du får se i del II.

Nu har jag en fråga till er alla; en av förfrågningarna jag har sett var att vi skulle inkludera Tomb Raider: Angel of Darkness i vår benchmarking-svit. Bortsett från kontroverser skulle jag vilja veta om ni alla faktiskt är oroliga över TRAODs prestanda eller om det är mer av en “hej, spelet säger att det är DX9 och det finns kontroverser kring riktmärket”. Personligen tycker jag att spelet ser ut som en DX7-titel (även med PS2.0 shaders) och det enda stället som har gett det en bra recension är Maxim Magazine (se figur). Med denna nya benchmarking-svit ville jag fokusera på spel som folk faktiskt spelade eller bryr sig om (Aquamark3 är undantaget), och jag skulle hellre inkludera ett annat spel som folk kommer att spela om TRAOD inte är något du har installerat på din systemet.

Så låt mig veta; Jag vill ha ärliga åsikter här, äger du spelet? Bryr du dig om hur det går? Ska vi inkludera det (och varför)? Vi äger redan en kopia av spelet (som getts till oss av NVIDIA faktiskt, det finns en för konspirationsteoretiker) så att köra riktmärket är ingen stor sak. Det är en fråga om tid mer än något annat, om ni skulle vilja se det kommer vi att ta med det men om ni tycker att något annat är viktigare så gör vi det.

Vi vill inkludera FIFA i vår benchmarking-svit, men vi kommer att vänta på att den nya versionen av spelet ska släppas (som kommer ut i slutet av denna månad tror jag). Den nya versionen av FIFA kommer att baseras på EA:s Eagle-motor som är en DX9-motor, så vi tror att det är vettigt att vänta på det.

Derek jobbar på att benchmarka Tron 2 såväl som några andra nya titlar vi har, medan jag köpte en Radeon 9800 Pro och en GeForce FX 5900 Ultra från labbet i går kväll för att leka med hemma. Jag kommer att fokusera på spelupplevelsen med de två korten/drivrutinerna och kommer att leta efter visuella artefakter eller andra slumpmässiga problem under spelandet. Vi jobbar hårt på det här och vi siktar på en snabb vändning på del II (förhoppningsvis mycket tidigt nästa vecka om jag kan få min vilja), men jag kommer att hålla er uppdaterade.

Efter att jag lämnat över del II till Derek helt och hållet ska jag börja arbeta med den nya versionen av Windows XP Media Center Edition. Om det är något du vill se/veta om för inkludering i denna kommande recension, låt mig veta.

För nu är det dags att värma upp lite matrester till lunch (gjorde nacho cheese kalkonburgare och hushpuppies igår kväll, eller så kan jag värma upp enchiladorna för två nätter sedan…hmm…beslut). Njut av din fredag ​​och ha en bra helg, jag kommer att vara här hela helgen och jobba så du kommer definitivt att höra av dig.

Ta hand om dig.