Lägg upp det på mobilen: 10 bästa anteckningsappar på Android

Är ditt skrivbord fullt av post it? Det skulle vara bättre att byta ut dessa papper mot digitala saker, så i den här artikeln har vi separerat de 10 bästa apparna för dig som är experter på detta ämne. Med dem kan du använda virtuell post it och göra alla nödvändiga anteckningar.

I den här artikeln hittar du:

De 10 bästa alternativen till Post it

1. Post-it (Android / iOS)

post it är den första appen som ersätter post its

Det första appförslaget för att rengöra ditt skrivbord är Post-It-appen. I den kan du skapa inlägg i olika färger och du kan också ändra bokstaven du ska använda för att skriva. Det är möjligt att skanna alla dina anteckningar på en gång, skanningsgränsen är 200.

Du kan dela dina anteckningar på Trello, Excel, Dropbox och mer. Tyvärr är det inte den mest kompletta appen, låt oss titta på andra alternativ.

2. InkPad Notepad (Android / iOS)

Bläckdynan är enkel men den gör vad den föreslår

InkPad Notepad är en perfekt kopia av en anteckningsbok. I den kan du skapa anteckningar och komma åt dem mycket enkelt var som helst. Dessutom har appen de grundläggande funktionerna för alla anteckningsappar. Du kan organisera anteckningarna hur du vill med hjälp av listor.

Det fungerar helt offline, och det har även en betalversion. Den enda skillnaden mellan gratis- och betalversionen är att betalläget inte har några annonser.

3.WorkFlowy (Android / iOS)

Workflow är något professionellt för dina betyg

Om du är en av dem som gillar att organisera anteckningar efter lista är den här appen den bästa för dig. Hans fokus är att vara enkel och okomplicerad: Skapa listor med titlar och undertexter och håll dina anteckningar välorganiserade. Applikationen har ingen gräns, det är möjligt att skapa hundratals och till och med tusentals listor med dina anteckningar.

Som vi sa kan anteckningarna vara välorganiserade. Separera sedan dina listor och anteckningar efter sektioner och kategorier. Det är lätt att redigera och söka, applikationen har en fantastisk integration mellan dator och mobil.

4. Sticky Notes + Widget (Android / iOS)

widgeten för klisterlappar ger post-it-effekt på mobilen

Sticky Notes är en av de mest populära och mest kända applikationerna på internet. Den är komplett och erbjuder en mängd olika färger och anteckningar som du kan använda. Inom appen kan du organisera allt i mappar, sektioner och olika typer.

Du kan också infoga widgets i post it-format, vilket gör upplevelsen mer verklig. Det är fantastiskt och väldigt lätt att använda, tack vare dessa egenskaper är det en känd och mycket använd app.

5. Simplenote (Android / iOS)

simplenote är den enklaste appen för anteckningar

Enligt sitt eget namn är Simplenote en av de enklaste apparna för dina anteckningar. Den gör vad den ska göra och erbjuder olika metoder för att organisera dina anteckningar. Du kan separera efter ämnen, taggar och etiketter. Du kan också skapa att-göra-listor och markera anteckningar.

Beroende på noteringen är det möjligt att ange lösenord för att skyddas. Och applikationen har en stor skillnad som är den schemalagda säkerhetskopieringen, i den sparar du de viktigaste anteckningarna. En komplett, enkel och effektiv applikation.

6. Notebook (Android / iOS)

anteckningsboken har det bästa sättet att organisera anteckningar

Anpassa dina anteckningar på ditt sätt med denna app. Med Notebook-appen kan du öppna en anteckning, skapa en ny, infoga bilder, ljud, videor, dokument och till och med digitalisera riktiga anteckningar.

Appen låter dig infoga dina anteckningar i virtuella pärmar och ger dig möjlighet att lägga upp dina anteckningar till en publik av människor. Allt på ett helt säkert och virtuellt sätt.

7. Google Keep (Android / iOS)

Google Keep är appen Google Notes

Om du är en av de mycket misstänksamma personerna och gillar att använda saker från erkända företag kan Google Keep vara något för dig. Googles anteckningsapp som låter dig infoga bilder, dokument, skapa listor och dela anteckningsmappar. Du kan infoga platser i din anteckning så att du vet var du var när du skrev.

Det är möjligt att spara anteckningar i olika färger, skapa påminnelser och även arkivera anteckningar. Det bästa är att du kan synkronisera allt via kontot, så att du kan ha dina anteckningar var som helst.

8. Nebo (Android / iOS)

Nebo är den mest kompletta anteckningsappen

Nebo är en av de mest premiumappar för post it. Det låter dig skriva, rita och helt ändra strukturen på din anteckning. En riktigt cool sak med appen är att du manuellt kan skriva anteckningar och brev görs digitala.

Denna app är perfekt för affärsmöten. Appen fungerar bara med pekpennor, så den kanske inte är särskilt användbar för dig.

9.Microsoft OneNote (Android / iOS)

en anteckning är anteckningsappen hos Microsoft

Om du vill använda märkesvaror igen kan Microsoft OneNote också vara något för dig. Den är tillägnad personer som behöver göra anteckningar för lagarbete. Med den kan du infoga kalkylblad, foton, dokument, ljud och mer.

Appen fungerar på datorer och mobiltelefoner. Det är möjligt att dela och organisera i form av block, listor, sidor med mera.

10. Evernote (Android / iOS)

evertone är den mest populära när det kommer till anteckningar

Evernote är den mest använda anteckningar och post it-appen av människor. Med den har du mycket lätthet och enkelhet med dina anteckningar. Du kan infoga foton, skanningar, ljud, PDF, webbplatser och redigera anteckningar i valfritt format.

Du kan enkelt hitta anteckningar och synkronisering säkerställer att du kan hitta anteckningar från vilken enhet som helst.

Slutsats

Vi hoppas att du med den här guiden enkelt har kunnat ersätta post it och nu använda digitala grejer. Hade du några svårigheter? Hittade du ett problem? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button