Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner SuperSU 2.82 ZIP / APK – Ny uppdatering ger buggfixar

Du kan ladda ner SuperSU 2.82 APK / ZIP-fil (senaste stabila versionen) från den här sidan. Den här utgåvan kommer med flera nya funktioner och buggfixar. SuperSU, rotverktyget, har nyligen uppdaterats till version 2.82. Den här versionen kommer som en snabblösning eftersom användare rapporterade flera problem med tidigare versioner som inkluderar 2.80 och 2.81. Det viktigaste i dessa problem var Sony Xperia-användare som upplevde bootloops eller ingen root alls.

Chainfire har åtgärdat andra problem men har rådet Xperia-användare att stanna kvar med SuperSU version 2.79. Den här utgåvan fokuserar på andra buggar som ingen root på äldre Android-versioner och mer. Vi förväntar oss att Chainfire snart kommer med en ännu mer detaljerad konstruktion för att åtgärda alla problem. Du kan ladda ner den senaste SuperSU ZIP och APK nedan. Zip-filen är det flashbara paketet och APK kan installeras på rotade telefoner.

SuperSU har varit det främsta tillägget eftersom det ger root-funktionalitet som i sin tur ger tillgång till hundratals root-appar och fler mods. Du kan använda länkarna nedan för att ladda ner senaste SuperSU 2.82 i APK såväl som ZIP-flashbart format. Om din telefon inte är rotad rekommenderar vi att du laddar ner och installerar det flashbara SuperSU 2.82-paketet genom en anpassad återställning som TWRP.

Ladda ner SuperSU 2.82

Ladda ner SuperSU 2.82 ZIP + APK

Som nämnts tidigare finns det två sätt att ladda ner SuperSU 2.82 och båda har länkats direkt nedan.

SuperSU-appen är universell för Android-telefoner och surfplattor och är inte begränsad till en viss modell.

Den flashbara ZIP-filen är främst användbar när du behöver installera SuperSU eller rota en Android-telefon med en anpassad återställning som TWRP. Om du redan har root-åtkomst och bara behöver ett gränssnitt för att köra kommandon eller köra root-funktioner, välj APK-versionen. SuperSU APK skulle installera Android-appen på din Android-enhet.

UPPDATERING: Det finns en ny efterträdare till SuperSU, kallad Magisk. Den stöder alla nya Android-enheter med stöd för nya Android-uppdateringar, som Android 10. Du kan ladda ner mods med hjälp av den inbyggda Magisk Manager. Så om du har en enhet som lanserades 2017 eller senare, rekommenderar vi starkt att du använder Magisk istället för SuperSU.

Om du har några frågor, kontakta oss via kommentarerna nedan.