Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner Samsung Smart Switch – Windows och Mac (senast 2020)

Du kan ladda ner den senaste Samsung Smart Switch för Windows och Mac här med de senaste USB-drivrutinerna. Samsung, i ett försök att göra processen att byta till nya flaggskepp Galaxy-telefoner enklare, tillkännagav Smart Switch-applikationen. Detta program låter dig byta från gamla telefoner till nya Galaxy-telefoner mycket enkelt. Dessutom fungerar den inte bara för gamla Samsung-telefoner utan den adresserar nästan alla märken. Oavsett om det är din väldigt gamla BlackBerry eller till och med din iPhone, Smart Switch-appen är designad för att fungera mirakulöst. Du kan enkelt synkronisera, säkerhetskopiera, återställa och överföra dina kontakter, bilder, videor, kalenderhändelser etc. enkelt med Smart Switch.

Om det inte redan var riktigt användbart, fungerar Samsung Smart Switch-appen också som ett uppdateringsverktyg. Smart Switch upptäcker automatiskt vilken Samsung Galaxy-enhet som är ansluten och den tar reda på tillgängliga uppdateringar för den. Om du tror att du inte får de senaste programuppdateringarna för din Samsung-enhet kommer Smart Switch att kontrollera och ladda ner den senaste uppdateringen. Om du tidigare använt Android File Transfer (på Mac) kommer Smart Switch till och med med ett eget filverktyg för att hantera filer på din Samsung-telefon.

Samsung Smart SwitchSamsung Smart Switch på macOS Catalina

Samsung Smart Switch – Funktioner

Enligt den officiella beskrivningen, “Samsung Smart Switch överför sömlöst kontakter, foton, musik, videor, meddelanden, anteckningar, kalendrar och mer till praktiskt taget alla Samsung Galaxy-enheter.” Det gör det verkligen! Och för Samsung-enheter som inte är kompatibla med Smart Switch har vi nämnt och länkat till Samsung KIES (det äldre verktyget) nedan.

Här är en snabb lista över funktioner som kommer med Samsung Smart Switch-verktyget:

Fungerar på flera märken

Samsung Smart Switch är kompatibel med en rad populära smartphones som du kan överföra data till och från. Som tidigare nämnts inkluderar höjdpunkterna BlackBerry, Google Pixel, Huawei och Apples iPhone. Vila vilket Android-telefonmärke som helst borde fungera.

Installeras med de senaste USB-drivrutinerna

När du har installerat Smart Switch-programmet på din dator kommer det automatiskt att installera USB-drivrutiner. Detta är särskilt användbart eftersom du inte behöver ladda ner USB-drivrutiner separat för din dator.

Stöder iOS och BlackBerry

Samsung vill ha nya kunder som inte har provat Android ännu och det vill också vara den som ger användarna sin första Android-smarttelefon. Därför är Smart Switch designad för att fungera med BlackBerry och iOS eftersom dessa användare inte har provat Android eller Galaxy-smarttelefonen ännu.

Stöder Windows och macOS

Samsung Smart Switch-appen kan installeras både på en Windows-dator eller en Mac-dator. Båda dessa iterationer har gärna identiska egenskaper och fungerar effektivt. Ovanstående skärmdump togs på macOS.

Ladda ner Samsung Smart Switch:

Du kan ladda ner den senaste versionen av Samsung Smart Switch för Windows och macOS nedan.

För Windows: Samsung Smart Switch för Windows — Senaste

För macOS: Samsung Smart Switch för Mac — Senaste

Gamla/första utgåvor:

Hur man åtgärdar problem på Mac

Om du använder Smart Switch på Mac finns det några problem du kan möta. Låt oss ta en titt på vad de är och hur man fixar dem.

1. Android filöverföring

För dem som har använt Android länge tillsammans med en MacBook, är chansen stor att du kanske har Android File Transfer-appen installerad på din dator. Tyvärr kan du inte använda den med Smart Switch-appen. Så för att undvika konflikter och problem, avinstallera Android File Transfer innan du försöker ansluta din telefon med Smart Switch.

2. MacOS-installations-/anslutningsproblem

Samsung Smart Switch - Det gick inte att ansluta enheten

Kan du inte ansluta din Samsung Galaxy-telefon med Smart Switch? Här är en lösning för att fixa “Det gick inte att ansluta enheten.” fel. Vi körde macOS Catalina när vi stod inför det här problemet.

Följ dessa enkla steg för att fixa:

  • Gå till Systeminställningar på din Mac.
  • Navigera till Säkerhet och sekretess > Allmänt
  • Längst ner här ser du två appar som Mac har slutat öppna.
  • Ange ditt lösenord. Klicka på knappen “Tillåt…”.
  • Försök nu att ansluta din Samsung-telefon med Smart Switch. Det borde fungera nu!

Smart Switch Mac – Tillåt appar

NOTERA: De två utvecklarna du måste tillåta för att köra systemprogramvara är:

  • Samsung Electronics
  • DEVGURU Co., Ltd.

Samsung Smart Switch-programvara – mer information

Samsung USB-drivrutiner: Smart Switch-mjukvaran levereras med de senaste USB-drivrutinerna så att du inte behöver en oberoende nedladdningsfil. Om det behövs kan du hämta de senaste Samsung USB-drivrutinerna här.

Samsung KIES: Om du vill överföra innehåll från din dator till din Samsung Galaxy-telefon, eller vice versa, kan du göra det med ett annat verktyg som heter KIES. Detta är för enheter som inte är kompatibla med Smart Switch. Hämta det härifrån: Ladda ner Samsung KIES.

Anpassade ROM:er: Installation av anpassade ROM stöds inte med Samsung Smart Switch, inte heller kommer du att kunna anpassade kärnor eller ens återställningar. För AOSP-baserade ROM, vänligen besök vår sektion för anpassade ROM.

Kompatibilitet: Windows 7/8/8.1/10/10.1 och OS X/macOS

Krediter: Samsung Mobile Corporation