Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner Samsung Galaxy S9 Fonts Package för alla enheter

Du kan nu ladda ner Samsung Galaxy S9-teckensnittspaketet för din enhet med den här guiden framåt. Du kan ladda ner kompletta Galaxy S9 font zip-filer som du kan flasha på vilken Android-enhet som helst med hjälp av en anpassad återställning. Dessa typsnitt har överförts från Samsung Galaxy S9-enheten för alla att använda. Under MWC 2018 presenterade Samsung sitt senaste flaggskepp, Galaxy S9. När utvecklare lägger handen på enheten och dess firmware får vi fler och fler resurser från telefonen som ringsignaler, lagerappar och mer att använda på våra nuvarande enheter.

Det finns tre stora varianter av den kompletta uppsättningen Galaxy S9-teckensnitt. Den största skillnaden i varje ligger i att typsnittet antingen är rundat eller har extra bredd. För PC-användare är dessa paket också tillämpliga. Framöver förklarar vi hur du laddar ner alla Galaxy S9-teckensnitt och använder dem.

Ladda ner Samsung Galaxy S9 Fonts Package för alla enheter 1

Samsung Galaxy S9-teckensnitt – Detaljer:

Samsung Galaxy S9-telefonen inkluderar inte bara Samsungs officiella typsnitt utan den innehåller också andra systemteckensnitt som Roboto och Google Sans. Det betyder att det finns mycket variation som du kan välja mellan.

För befintliga Samsung-användare kan vissa av dessa typsnitt överlappa varandra eftersom varumärket bara har modifierat ett fåtal av typsnitten. Ändå kan du fortfarande installera de kompletta ZIP-filerna och systemet kommer automatiskt att uppdatera alla teckensnitt.

Följande är de tre stora Galaxy S9 ZIP-paketen. Som tidigare nämnts innehåller varje paket då alla systemteckensnitt:

  • Galaxy-S9-Font.zip
  • Galaxy-S9-Font-SlightBolder.zip
  • Galaxy-S9-Font-SlightBolder-Rounded.zip

Ladda ner Galaxy S9-teckensnitt:

För att installera dessa teckensnitt på din telefon skulle du behöva en anpassad återställning för att flasha det som ett ZIP-paket. Men om du inte har en anpassad återställning kan du fortfarande installera dessa. I det scenariot extraherar du ZIP-filerna individuellt på ditt system och för varje extraherat paket hittar du en systemet mapp i den. När du öppnar den kommer du att kunna se alla TTF – TrueType Font-format – som du sedan kan installera direkt från din telefon eller surfplatta.

Vi har en handledning om hur du installerar typsnitt på Android-telefoner genom flera olika metoder. Du kan läsa här: Hur man installerar teckensnitt på Android-enheter.

När det gäller användare som vill installera dessa typsnitt på sina datorer kan du göra detsamma. Extrahera ZIP-paketet. Bläddra till systemet mapp och installera alla TTF-filer individuellt eller på en gång.

NOTERA: Alla teckensnittsfiler är i TrueType Font-format (.ttf) vilket betyder att det skulle vara kompatibelt med en mängd olika system.

Ladda ner:

Vad tycker du om dessa typsnitt? Dela din åsikt med oss ​​i kommentarsfältet framåt.