Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner Real Cricket 18 på PC – Spela Android-spel på Windows/Mac

Upplagan av ett av de mest kända sportspelen på Play Store är nästan här, “Real Cricket 18” som är utvecklat av Nautilus. De utvecklade också Real Cricket 17 och cricketälskarna älskade det här spelet. Real Cricket 17 hade ingen avancerad grafik men vid den tiden var det det enda cricketspelet som fanns tillgängligt på Play Store. Nu kan du också ladda ner och spela “Real Cricket 18” på din PC. Det är för närvarande under utveckling men dess tidiga tillgång är tillgänglig att spela.

Utvecklarna på Nautilus har gjort cricketspel bättre med tiden. Trots att Real Cricket 18 fortfarande är i ett tidigt skede är grafiken förstklassig. Det roligaste med det här spelet är att det följer riktiga cricketregler. Du kan som för en recension eller vaddsidan kan ha en free slå när det någonsin finns en ingen boll. Människor som är intresserade av att spela cricket är “Real Cricket 18” det bästa valet. Spelet är fortfarande inte släppt men om du vill spela det nu kan du ladda ner APK härifrån och spela på din PC.

Ladda ner Real Cricket 18 på PC – Spela Android-spel på Windows/Mac 1

Real Cricket 18

Real Cricket 18 är utvecklad i en ny motor som byggs från grunden. Det finns mycket drama och roligt i det här spelet. Spela matchen i dagsljus eller på natten på en stor stadion. Det finns några buggar i den outgivna versionen men det spelar ingen roll. Slå sexor och fyror med olika alternativ för skott. Det är det mest kompletta cricketspelet hittills på Play Store. Du kan spela detta på din PC också. Real Cricket har haft några fantastiska funktioner:

  • Fantastisk grafik
  • Ny motor
  • DRS-system
  • Free Hitregel
  • Granska systemet
  • Ny proffskamera

De bästa funktionerna i denna nya Real Cricket är granskningssystemet och free träffa. Dessa funktioner kan skapa ett stort drama i en fantastisk underhållningsmatch. Det kommer att se mycket bättre ut när det spelas på en PC.

Ladda ner Real Cricket 18 för PC (Windows och Mac)

Ta reda på hur du spelar Real Cricket 18 och kör det här spelet på en fullfjädrad dator. Vår guide fungerar bäst med Windows 7, 8, 8.1 och 10. För Mac-användare stöder artikeln senaste macOS-iterationer tillsammans med äldre OS X-versioner. Dessutom håller vi oss inte till bara en enda emulator, utan vi har en mängd olika program som arbetar för att ge dig den bästa spelupplevelsen för skrivbordet.

Real Cricket 18 Mobile körs med grafik på toppnivå på Android. Tack vare de senaste emulatorerna och effektiva teknikerna kan du förvänta dig att det här spelet ska köras enkelt på alla nyare Windows- eller Mac-maskiner. Dessutom, om du har en spelorienterad emulator – de vi använder – får du maximal prestanda och bildhastighet.

Hur man laddar ner och spelar Real Cricket 18 på PC

Följ dessa steg nedan för att ladda ner och spela Real Cricket 18-spelet på din dator. Kom ihåg att följande steg är för båda plattformarna – Windows och Mac.

Steg 1 – Ladda ner BlueStacks 3, BlueStacks N eller NoxPlayer och installera någon av dessa Android-emulatorer på din dator.

Steg 2 – När du har installerat den öppnar du BlueStacks (eller vilket du har installerat) och ställer in det.

Steg 3 – Du måste logga in med ditt Gmail-/Google-konto så att du kan ladda ner och spela appar/spel från Google Play Butik.

Steg 4 – Gå sedan till fliken Mina appar.

Steg 5 – Leta efter mappen Systemapp. Inuti den, hitta och öppna Google Play Butik.

Steg 6 – Väl inne i Play Store, sök efter Real Cricket 18.

Steg 7 – Ladda ner spelet precis som du gör det på din Android-telefon eller surfplatta.

Steg 8 – Efter installationen kommer Real Cricket 18-ikonen att visas i avsnittet Mina appar och en genväg kommer att läggas till på ditt skrivbord.

Du kan nu köra spelet och följa instruktionerna på skärmen för att spela och ställa in spelet. Proceduren bör likna hur du gör det på din telefon.

För den som är intresserad kan du även spela andra populära Android-spel på din PC. Vi har några rekommendationer här PUBG Mobile, Asphalt 9: Legends, Guns of Boom och Shadowgun Legends.

Om du stöter på några problem, låt oss veta i kommentarerna nedan så kommer vårt team att hitta en lösning och hjälpa dig att köra spelet på rätt sätt. Berätta för oss din erfarenhet av att spela Real Cricket 18 på PC.