Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner OxygenOS 5.1.11 augusti 2018-uppdatering för OnePlus 6 – Fixar skärmflimmer

Användare kan ladda ner OxygenOS 5.1.11 augusti 2018 officiella uppdatering för OnePlus 6 smartphone med följande guide. Den nya OxygenOS har ett avsevärt förbättrat HDR-läge som förbättrar övergripande kameraskott på OnePlus 6. Dessutom finns det flera felkorrigeringar, den största är en lösning på det senaste problemet med Screen Flickering. Under de senaste uppdateringarna, om automatisk ljusstyrka och få andra scenarier, upplevde användarna konstiga skärmflimrande problem på sina OnePlus 6-smartphones. Få kunder trodde till och med att detta var hårdvarurelaterat men lyckligtvis var det inte fallet. Om du stod inför skärmflimrande problem på din OnePlus 6 kan du omedelbart ladda ner ny OxygenOS 5.1.11-uppdatering för att åtgärda det.

OnePlus är ett varumärke som är väl kopplat till sin kundbas. Från att integrera ett verktyg för direkt feedback i sin community-app till officiella enhetsforum har OnePlus verkligen skapat en bra relation med sina användare. Som ett resultat integrerar denna nya OxygenOS 5.1.11 all feedback som varumärket har fått. Skärmflimmerproblemet har också snabbt fixats vilket är fantastiskt att se. OxygenOS 5.1.11 rullar ut till de flesta enheter just nu, om du inte har fått uppdateringen ännu, ladda ner den manuellt med guiden framåt – läs också upp den detaljerade officiella ändringsloggen.

Ladda ner OxygenOS 5.1.11, OnePlus 6

Changelog, vad är nytt i OxygenOS 5.1.11-uppdatering:

Här är alla ändringar som listats av OnePlus. Problem med skärmflimmer och förbättrad HDR sticker omedelbart ut.

Systemet

  • Optimerad nätverksanslutning
  • Optimerad stabilitet för Wi-Fi-anslutning
  • Fixat skärmflimrande problem i dagsljus
  • Allmänna buggfixar och förbättringar
  • Bekräfta stift utan att knacka på ✓ (Inställning> Säkerhet & lås> PIN)

Kamera

Ladda ner OnePlus 6 OxygenOS 5.1.11-firmware:

Med länken bifogad framåt laddar du ner OxygenOS 5.1.11 augusti 2018-firmware för din OnePlus 6 via officiella OnePlus-servrar. På detta sätt kan du omedelbart blinka uppdateringspaketet genom lageråterställningen.

OnePlus 6 OxygenOS 5.1.11-uppdatering: OnePlus6Oxygen_22_OTA_015_all_1808102118_770880.zip

Den här gången är lanseringen av den senaste uppdateringen slumpmässig och beror inte på regioner, vilket minskar risken för att användare kan ladda ner uppdateringen via OTA. Men med länken framåt kan du ladda ner hela build utan någon form av vänta och installera det enkelt med lageråterställning, inget behov av att rota eller installera någon systemmod.

Låt oss veta om dina tankar om den nya OxygenOS 5.1.11-firmwareuppdateringen i kommentarfältet.