Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner över 2 miljoner låtar för free via UC Browser

Ämne: Ladda ner över 2 miljoner låtar för free via UC Browser

UC webb – en del av Alibaba mobilföretag, i sitt nya försök att bli den mest föredragna webbläsaren för indier, har inlett ett strategiskt samarbete med Hungama musik underhållningstjänster. Enligt detta avtal kommer UC Browser-användare på Android att ladda ner och spara obegränsat med låtar från Hungama Musics stora bibliotek med över 2 miljoner låtar.

Hur laddar man ner äkta musik från UC Browser?

För att ladda ner den senaste musiken från Hungama, öppna UC-webbläsaren och gå till avsnittet med toppsidor och tryck sedan på Hungama från listan. Hungama.com kommer att laddas på sidan. Nu kan du streama eller ladda ner din favoritlåt från Hungamas stora bibliotek med över 2 miljoner låtar.

Namnlös-1

Läs även: Xiaomi Mi 5 kan komma i två versioner: allt du behöver veta

Fungerar även i skrivbordswebbläsare…

Alternativt är denna 7 dagar långa nedladdningsfest från UC-webbläsaren och Hungama också tillgänglig på http://202.87.41.147/ucmusic/ .Öppna den här länken , sök efter dina favoritlåtar eller sångare, välj den låten och voila. Nu kan du kopiera den här nyligen nedladdade musiken till ditt skrivbord eller dela den med nära och kära free av kostnaden. Intressant nog, från och med nu har UC Browser inte tillämpat någon begränsning för denna webbadress så att användare kan öppna den på Google Chrome, Mozilla Firefox eller till och med gamla hästen Microsoft Internet Explorer för att ladda ner free musik.

I allmänhet är Hungama Music en betald prenumerationsbaserad tjänst som är tillgänglig på alla större plattformar. Det erbjuder olika abonnemangsplaner från en enda dag till tre månader långa planer. Vid samarbetspressevenemanget sa Siddhartha Roy, VD för Hungama.com, “Med Hungama Music som den största streamingtjänsten i landet och UC Browser som nummer 1 mobilwebbläsare i Indien, var det en förening som väntade på att hända. Det ger en fantastisk möjlighet för UC-webbläsare att få tillgång till Hungamas omfattande musiktjänst över genrer.”

Kontrollera även: Micromax lanserar sin största smartphone någonsin – Canvas Fantabulet

Kenny Ye, MD, UCWeb India säger, “Vi strävar ständigt efter att omforma våra användares mobila livsstil. Vi är den första mobilwebbläsaren i Indien, med uttömmande lokalt innehåll i olika kategorier, inklusive cricket och underhållning. Detta partnerskap kommer att ge våra användare hög kvalitet och utvalt innehåll, underhållning och upplevelse som är möjligt via en mobil webbläsare. Vi vill omdefiniera vad användare kan göra med en mobil webbläsare.”