Ladda ner och installera Avast, AVG och Panda – det bĂ€sta gratis antivirusprogrammet för PC och bĂ€rbara datorer

0 Shares

Nuförtiden finns det praktiskt taget inga anvÀndare som inte har ett antivirusprogram installerat pÄ sina datorer eller bÀrbara datorer. Det betyder dock inte att de alltid Àr nöjda med dem, eftersom det Àr en mycket förÀnderlig marknad. DÀrför kommer du att lÀra dig den hÀr gÄngen ladda ner det bÀsta gratis antivirusprogrammet. Vi tvivlar inte pÄ att du kommer att uppskatta det till fullo, tack vare vilket du kommer att fÄ mycket bÀttre prestanda pÄ din dator och bÀttre skydd mot möjliga hot.

PÄ grund av den nuvarande tekniken spenderar vi timmar dag efter dag pÄ en smartphone eller dator. Av denna anledning exponering för skadliga webbplatser eller programvara Àr vilande hela tiden. DÀrför Àr det nödvÀndigt att installera ett antivirusprogram som garanterar inte bara livslÀngden pÄ vÄr utrustning, vilket Àr viktigt.

Inte bara viktig information, som foton, videor, inkl. VÄra rÀkningar för produkter och tjÀnster Àr det största hotet. DÀr vi har viktig information som bankuppgifter eller en betalningsplattform som PayPal. För detta ÀndamÄl finns det program som bekÀmpar och eliminerar virus som skadlig programvara, adware eller spionprogram som Àr verktyg för stöld av personuppgifter för skadliga syften.

Hur man laddar ner det bÀsta gratis antivirusprogrammet

Avast antivirus

Avast Àr förmodligen ett av de antivirusalternativ som har vuxit senast. I det avseendet mÄste vi pÄpeka att det ocksÄ Àr en av de bÀsta enligt dess resultat. I synnerhet finner vi att genom att ha detta program, vi kan skanna upp till 200 dokument per sekund. Hastighet mycket högre Àn mÄnga av dess rivaler och tack vare vilken vi sÀkert kommer att spara tid i varje analys.

Det Àr för nÀrvarande en av de mest populÀra och prestigefyllda pÄ grund av recensionerna som presenteras av AV-Test, som ansvarar för att bestÀmma prestandan för antivirusprogrammet pÄ marknaden. Att ladda ner Avast Àr vÀldigt enkelt, det innehÄller en ganska komplett gratisversion, och bara om vi vill kan vi betala för specialverktyg i premiumversionen.

AVG antivirus

AVG antivirus Detta Àr ett av de mest klassiska antivirusprogrammen vi kan titta pÄ nuförtiden. Den hÀr gÄngen ger det oss hand i hand med ett system som Àr fullt av sÀkerhetsverktyg för vÄrt olika innehÄll. I det hÀr fallet rekommenderar vi starkt att du Àr försiktig nÀr du installerar produkten, med tanke pÄ att det finns mÄnga webbplatser som hÀvdar att de tillÄter oss att ladda ner den nÀr vi faktiskt installerar virus pÄ vÄra datorer eller bÀrbara datorer.

Genom att ladda ner AVG Antivirus gratis kan vi Vi garanterar skydd av vÄra enheter med ett av de mest kÀnda antivirusprogrammen i Äratal. Dess grÀnssnitt Àr ganska enkelt och intuitivt, vilket vi rekommenderar till oerfarna anvÀndare i antivirusfrÄgor.

Panda antivirus

Panda Àr ett annat alternativ inom antivirus som har sett en ostoppbar utveckling pÄ senare tid. I det hÀr specifika fallet har vi att göra med ett system som kommer att fÄ din uppmÀrksamhet har mÄnga extra saker Àven i gratisversionen. Bland dess styrkor kan vi nÀmna nÄgra, sÄsom hastigheten pÄ analysen, sÄvÀl som hur lÀtt det Àr att lÀra sig att anvÀnda den, Àven för icke-experter.

Ladda ner det bÀsta gratis antivirusprogrammet med mer professionella funktioner

Bitdefender Antivirus

Vill du ha nÄgot lite mer professionellt hittar du sÀkert ett bra alternativ till BitDefender, nÀmligen att det Àr ett antivirusprogram som har uppnÄtt enastÄende resultat i AV-tester. Vi fÄr i alla fall inte heller tappa det ur sikte det Àr vÀldigt lÀtt att lÀra sig att anvÀnda det och inom ett ögonblick kommer vi att vara skyddade mot alla typer av virus.

För att ladda ner den mÄste vi gÄ till den officiella BitDefender-webbplatsen och klicka pÄ knappen för gratis nedladdning. Detta Àr utan tvekan en av de mest kompletta och rekommenderade betalversionerna att köpa.

Comodo Antivirus

Av alla antivirusprogram som listas hÀr, Comodo Antivirus Àr kanske det mest avancerade av alla. DÀrför kan vi urskilja mÄnga sÀkerhetssystem pÄ högsta nivÄ, förutom att de Ätföljs av flera verktyg för mer avancerade anvÀndare.

0 Shares