Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner Nokia 9 PureView-bakgrundsbilder

Officiella bakgrundsbilder från Nokia 9 PureView är nu tillgängliga för nedladdning. Unikt om Nokia 9 PureView är dess primära 5 kamerasystem. I perfekt harmoni fångar fem 12-megapixelkameror 10 gånger mer ljus än en färgsensor på en smarttelefonkamera. Resultatet – foton med stort dynamiskt omfång, otroligt skärpedjup och levande naturliga färger. På sådana foton är detaljer och textur av föremål i både ljus och skugga lika tydliga. Om du är intresserad av telefonen kan du också testa de nya bakgrundsbilderna som följer med Nokia 9 PureView med guiden framåt.

När vi talar mer om Nokia 9 PureViews hårdvara är den utrustad med en POLED QHD-skärm med en upplösning på 2K. Namngiven som PureDisplay, möjliggör denna teknik mycket noggrann färgåtergivning och förbättrar synligheten i solljus. Vidare finns stöd för HDR10 vilket möjliggör större kontrast, klarhet och färgmättnad. Som med alla Nokia-telefoner faller denna enhet också under Android One-programmet. Fortsätt framåt för att hämta officiella Nokia 9 PureView-bakgrundsbilder för din enhet.

Hämta Nokia 9 PureView-bakgrundsbilder, bakgrunder

Nokia 9 PureView-smarttelefon som kör Android 9 Pie realiserar effektivt sin potential för prestanda och kraft. Med hjälp av AI för att bestämma dina preferenser gör Android 9 Pie det så att det med tiden blir bekvämare att använda telefonen. Längre engångsladdning tack vare Adaptive Battery-funktionen. Appåtgärder är praktiska genvägar baserat på dina frekventa åtgärder. Skivor är åtkomst till nödvändiga applikationer med ett klick.

Nokia 9 PureView Bakgrundsbilder

Dessa bakgrundsbilder från Nokia 9 PureView har alla högupplösning, vilket gör dem perfekta för moderna smartphones. Bildförhållandet är också lite kvadrat, så det är lämpligt om du vill ha en rullande bakgrundseffekt på din Android-telefon som ser väldigt snygg ut.

NOTERA: Nedan följer funktionsbakgrunden från enheten, en som visas i officiella renderingar, vi lägger till mer när de blir tillgängliga.

Hämta Nokia 9 PureView Wallpapers 11

Ladda ner Nokia 9 PureView-bakgrundsbilder

Om du vill spara den här tapeten i din samling kan du göra det i en zip-fil

Ladda ner: Nokia_9_PureView_Stock_Wallpaper.zip
Filstorlek: 475,82 kB

Här är några av de mest populära bakgrundsbilderna på Team Android:

Om du gillade det här kanske du också vill kolla in några fantastiska officiella bakgrundsbilder från nya Android-enheter i vår fulla samling tapeter här.