Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ladda ner Mi Flash Tool (alla versioner) – Flash Xiaomi Device ROM

Precis som andra Android OEM:er tillhandahåller Xiaomi Xiaomi Mi Flash-verktyget till sina användare för att flasha firmware på sina enheter. Eftersom Android är operativsystemet som körs på alla Xiaomi-telefoner och surfplattor, är Mi Flash-verktyget praktiskt för att uppgradera till en nyare version eller om en nyare version orsakar buggar, nedgradera sedan till en stabil äldre version. Mi Flash-verktyget är utrustat för att känna igen enheten som är ansluten till den och även möjliggöra blinkning av flera enheter samtidigt. Läs vidare för att hitta nedladdningslänkar till alla versioner av Mi Flash-verktyget.

Som förklarats tidigare ska Mi Flash-verktyget användas för att modifiera systempartitionerna för Xiaomi-enheten. Du kan ladda ner firmware från internet och sedan använda verktyget för att flasha dem direkt till din enhet. Vi kommer att förklara några nyckelfunktioner i Mi Flash-verktyget nedan, varefter du skulle kunna hitta nedladdningslänkarna.

Xiaomi Mi Flash-verktyg – Funktioner:

Xiaomi Mi Flash-verktyget är avsett att endast användas med Xiaomi-enheter. Nedan följer några av verktygets höjdpunkter.

Mi Flash-verktyg

Stöd för flera enheter

Xiaomi Mi Flash-verktyget fungerar på nästan alla Xiaomi Mi-enheter vilket är ett stort plus eftersom du inte behöver ladda ner separata iterationer för olika enheter.

Levereras med USB-drivrutiner

Istället för att låta användarna ta reda på rätt USB-drivrutiner, installeras Xiaomi Mi Flash-verktyget med de senaste officiella drivrutinerna som fungerar överallt för alla Xiaomi-telefoner och surfplattor.

Anslut flera enheter

Mi Flash-verktyget begränsar inte användaren till att blinka en enhet åt gången, utan det tillåter flashning av flera enheter samtidigt. Du kan konfigurera mer än en enhet och sedan börja uppdatera dem.

Enkel installationsfil

Installationen av Mi Flash-verktyget är ganska okomplicerat eftersom du bara behöver köra installationsguiden en gång och det skulle ställa in alla filer åt dig.

Val av blinkande alternativ

Om din firmware inte kräver att du flashar alla partitioner, stöder Mi Flash-verktyget 3 blinkande alternativ. En, flasha alla, andra, flasha alla utom lagring och tredje, flasha alla utom data och lagring. Som standard kräver många firmware flash all-alternativ.

Ladda ner Xiaomi Mi Flash Tool:

Få den senaste versionen av Xiaomi Mi Flash-verktyget från länkarna nedan.

Windows:

För att använda det här verktyget måste du ha de officiella MIUI ROM:erna för dina Xiaomi-telefoner. Vi har lagt upp länkar till MIUI 12 ROM som du enkelt kan flasha på din telefon med hjälp av Mi Flash Tool.

MIUI 12

Ladda ner MIUI 12: Du kan ladda ner MIUI 12 Global Stable / Beta ROMs härifrån: Ladda ner MIUI 12 ROMs

Xiaomi Mi Flash Tool – Mer information

USB-drivrutiner: Mi Flash-verktyget kommer med USB-drivrutiner för Xiaomi-enheter. Men om programmet inte känner igen din enhet bör du ladda ner Xiaomi Mi PC Suite eller gå vidare till avsnittet USB-drivrutiner och ladda ner rätt drivrutiner manuellt: avsnittet Android USB-drivrutiner.

Anpassade ROM:er: För AOSP-baserade ROM-skivor som är kompatibla med din enhet kan du använda vårt avsnitt för anpassade ROM-skivor.

Kompatibilitet:

  • Windows XP
  • Windows 7
  • Windows 8/8.1
  • Windows 10

Krediter: Xiaomi Inc.